Άρση ασυλίας για Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Άρση ασυλίας για Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, και της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 177 βουλευτές. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Πολάκη, ο οποίος κατηγορείται για πολεοδομική παράβαση κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήταν δήμαρχος Σφακίων, οι βουλευτές τάχθηκαν με 93 ψήφους υπέρ, 82 κατά και δύο «παρών».

Επίσης, με 103 ναι, 70 όχι, και τέσσερα «παρών», αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε μήνυση για υπόθεση εξύβρισης.

Με 173 ναι, και δύο όχι αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, ο οποίος είχε καταθέσει στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.


Αντίθετα, η Ολομέλεια της Βουλής δεν ήρε την ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, αναφορικά με υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια