Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ακoλούθησε τις αμερικανονατοϊκές κατευθύνσεις και υποβάθμισε την επίσκεψη Πούτιν

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ακoλούθησε τις αμερικανονατοϊκές κατευθύνσεις και υποβάθμισε την επίσκεψη Πούτιν Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας απολύτως τις αμερικανονατοϊκές προδιαγραφές και κατευθύνσεις, υποβάθμισε αφόρητα την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα και περιόρισε ασφυκτικά τις δυνατότητες που υπήρχαν για την προετοιμασία της και για να επιτευχθούν χειροπιαστά και προωθημένα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς των ελληνορωσικών σχέσεων», επισήμανε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Πούτιν στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας συνέχισε λέγοντας πως είναι τραγικό η Ελλάδα να υπερψηφίζει και να εγκρίνει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ όλες τις αποφάσεις και κινήσεις του, που προωθούν ένα νεοψυχροπολεμικό κλοιό γύρω από τη Ρωσία και να συνεχίζει την εφαρμογή, στο πλαίσιο της ΕΕ, απαράδεκτων κυρώσεων εναντίον της και τόνισε:

«Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, για την οποία έκανε λόγο ο Αλ. Τσίπρας, αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο, ενώ η φράση του ότι είναι στρατηγική επιλογή η συνεργασία με τη Ρωσία, αντιπροσωπεύει μια κενή περιεχομένου επικοινωνιακή τακτική».

Ο Παν. Λαφαζάνης ανέφερε επίσης, ότι «η μνημονιακή Ελλάδα αποτελεί , δυστυχώς, ευρω-ατλαντικό οικόπεδο» και πως «το μνημόνιο δεν αντιπροσωπεύει απλώς και μόνο οικονομική υποδούλωση αλλά κυρίως πολιτική και εθνική υποδούλωση» και καταλήγοντας υπογράμμισε:

«Μόνο μια δημοκρατική και προοδευτική αντιμνημονιακή Ελλάδα μπορεί να εφαρμόσει μια ανεξάρτητη πολιτική, που να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον και την ευημερία του ελληνικού λαού».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Τι ατυχια κι αυτή ρε παιδια! Φανταζεστε να είχαμε ακομη τον Παναγιωτη υπουργο. Το γελιο του αιωνα από τις γονυκλισίες που θα εκανε. Ασε που μπορει να του φιλαγε και το χερι!