Δένδιας: «Το μνημόνιο δεν είναι βία"

Δένδιας: «Το μνημόνιο δεν είναι βία" Facebook Twitter
4

Συνέχεια στην κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του           Πολίτη Νίκος Δένδιας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ο κ. Δένδιας είπε ότι δεν ανακαλεί ούτε κόμμα από όσα είπε σχετικά με την βομβιστική επίθεση στο Mall. «Από το 1978 ανήκω στην ΟΝΝΕΔ, ουδέποτε ανήκα σε οτιδήποτε άλλο. Είναι δυνατόν η πηγή πληροφόρησης αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι λειτουργούν σαν ανόητοι Γκεμπελίσκοι, να είναι το Indymedia;» είπε ο κ. Δένδιας απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε: «Το μνημόνιο δεν είναι βία. Όταν ονομάζουμε με τον ίδιο τρόπο την περικοπή μισθών και τη βόμβα στο Mall-τα ονομάζουμε και τα δυο βία-, τότε καταλαβαίνουμε τη σύγχυση που υπάρχει στον εγκέφαλο του χαρακτηρίζοντος».

«Υπάρχει πιθανότητα να έρθει οποιοσδήποτε να επενδύσει στην Ελλάδα όταν το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί οτιδήποτε αφορά μισθολογική περικοπή ως βία;» συμπλήρωσε ο υπουργός.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

4 σχόλια
Ο Δένδιας μας έδωσε ευτυχώς κι άλλο λόγο που δεν έρχονται επενδύσεις στην Ελλάδα. Να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βγει να δώσει έναν τόσο "λογικό" λόγο. Παρεπιμπτόντως, μας ενημερώνει ότι δε θεωρεί τις μισθολογικές περικοπές βία. Τότε μπορεί να μας εξηγήσει τι ακριβώς θεωρεί βία; Διότι αφού οι μισθολογικές περικοπές σε σημείο που εξαναγκαζόμαστε να κάνουμε αγώνα επιβίωσης και να ζούμε κάτω από το όριο της φτώχειας δεν θεωρείται βία ή κάτι παράλογο γιατί δεν περικόπτονται οι μισθοί των υπουργών σε σημείο που θα φτάσουν τους δικούς μας να δούμε αν τότε το θεωρήσουν βία κι εκείνοι;
"Το μνημονιο και η βομβα στο mall δεν ειναι το ιδιο" λενε εκεινοι που το προηγουμενο χρονικο διαστημα μας εξηγουσαν γιατι αναμεσα σε μια αυθορμητη μουτζα προς τη βουλη και τα καλαζνικοφ η αποσταση ειναι ελαχιστη, ξεχειλωνοντας τοσο την εννοια της βιας ωστε να την καταντησουν αγνωριστη.
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΗΤΟΙ:- ΟΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ.- ΟΙ 3500 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ.- ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ.- Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!