Φλαμπουράρης: Από την κυβέρνηση δεν θα φύγει ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Μουζάλας

Φλαμπουράρης: Από την κυβέρνηση δεν θα φύγει ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Μουζάλας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Με ένα κατηγορηματικό "Όχι" απάντησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναφορικά με το ενδεχόμενο απομάκρυνσης από την κυβέρνηση του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Μουζάλα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Etv.

"Ούτε ο κύριος Μουζάλας ούτε ο κύριος Καμμένος θα φύγει. Κι αν θέλετε, κατά τη γνώμη τη δική μου το γυαλί δεν έχει ραγίσει και δε θα σπάσει. Διότι προέχουν πολύ περισσότερο τα κρίσιμα προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός" δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπ. Επικρατείας.

Όσον αφορά στο ότι ο Πάνος Καμμένος μοιάζει αδιάλλακτος και επιμένει να ζητά την αποπομπή Μουζάλα, ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε πως "η πραγματικότητα λέει ότι δεν μπορεί αυτή την κρίσιμη περίοδο να υπάρξουν εξελίξεις". "Για θέματα που είναι μεν σοβαρά και κατανοώ την στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων... Αλλά νομίζω και ότι ο κύριος Καμμένος θα βάλει μπροστά τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία" συμπλήρωσε. 

Επιπλέον ανέφερε πως υπάρχει μία σκέψη για να γίνει υπουργείο αυτό της Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά πως "σε πρώτη φάση δεν προχωράμε στην δημιουργία υπουργείου, αλλά στην σνίσχυση του υπάρχοντος".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ενα πραγμα μου κανει εντυπωση.Οτι δεν πιανει καποιος Συριζαιος τον Φλαμπουραρη(...με πρωτον το "πνευματικο παιδι του"και σημερινο πρωθυπουργο)να του πει τα εξης:."""Γιατι το ξαναρχισες "θειε Αλεκο" ; Επαθε καποιος κατι εξ αιτιας της "σιωπης"σου τους τελευταιους δυο-τρεις μηνες ; Μαλλον οχι...Ασε λοιπον.Μην ομιλεις δημοσια,μην κανεις δηλωσεις."""Η,οπως λεει και το σχετικο ανκδοτο :"Αστο Αλεκο.Μην βοηθας"!!!