No.1

Γεννήθηκε το πρώτο μωρό gay ζευγαριού από την Αργεντινή

Γεννήθηκε το πρώτο μωρό gay ζευγαριού από την Αργεντινή Facebook Twitter
2

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων έγινε επίσημα το πρώτο στην Αργεντινή που αποκτάει το δικό του παιδί, χωρίς υιοθεσία. Η κυβέρνηση της Αργεντινής αναγνώρισε επίσημα την πατρότητα των δύο ανδρών.

Σημειώνεται ότι ο γάμος ομοφυλοφίλων καθώς και η υιοθεσία από gay ζευγάρια επιτρέπονται εδώ και δύο χρόνια στην Αργεντινή. Αυτή τη φορά όμως το εν λόγω ζευγάρι δεν χρειάστηκε να περάσει από τη διαδικασία της υιοθεσίας, καθώς το παιδί τους, εν ονόματι Tobias, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας από την Ινδία.

 

2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Αχ, Αρζεντίνα... Εδώ έχουμε τον Ντινόπουλο να προσπαθεί (χωρίς επιτυχία) να τα χώσει στο Συριζα λόγω των όποιων θέσεών του πάνω στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Ενώ οι θέσεις των περισσότερων κομμάτων είναι ξεθυμασμένες ναφθαλίνες.