Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter
4

Oμάδα αντιεξουσιαστών μπλόκαραν την είσοδο του «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, αναβάλλοντας έτσι την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, προς στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.


To magnesianews.gr μεταδίδει πως η ομάδα των αντιεξουσιαστών μπήκε στο «Αχίλλειον» και δεν επέτρεψε να γίνει η προγραμματισμένη εκδήλωση, με αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου διαμένει και να καλέσει εκεί, όσα μέλη της παράταξης μπορέσουν να πάνε για να τον ακούσουν.

Έξω από την είσοδο της αίθουσας που είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση είναι αναρτηθεί πανό που έγραφε «ούτε με τους φασίστες, ούτε με τα λαμόγια, ούτε με τους εμπόρους ελπίδας. Αντίσταση – αυτοοργάνωση – εξέγερση», ενώ δεν έγινε κάποια επέμβαση εκ μέρους της Αστυνομίας, καθώς οι αναρχικοί βρισκόταν στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου και στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ βολάν στα οποία καλούσαν σε συγκέντρωση στις 17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης Facebook Twitter

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.


«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ελα βρε Αδωνι,τι σχεση εχει η ερωτηση για τον Πανουση; μια ζωη τα φουσκωνεις! Πανω κατω τα ιδια καναν στον Σκουρλετη,τον Βαρουφακη και τελευταια στο ΙΑΝΟ. Σε λιγο θα πεις πως φταιει και η οδος απ΄εξω που ονομαζεται Κουμουνδουρου!Προσωπικα δεν συμφωνω με τον τροπο και την λογικη των αντιεξουσιαστων,να περασουν τα μυνηματα τους με το ετσι θελω ή μεσω βιας.