Νύφη στέλνει πρόστιμο σε καλεσμένους που δεν πήγαν στο γάμο

Νύφη στέλνει πρόστιμο σε καλεσμένους που δεν πήγαν στο γάμο Facebook Twitter
Η Jessica Baker που δεν πήγε στο γάμο και καλείται να το πληρώσει
9

Νύφη έστειλε πρόστιμο σε καλεσμένη που δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στον γάμο της, για τα έξοδα που πήγαν χαμένα και το φαγητό που κρύωσε στο πιάτο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ηuffington Ρost, το πρόστιμο επιβλήθηκε στην Jessica Baker, η οποία παρότι είχε δηλώσει ότι θα είναι στη δεξίωση του γάμου τελικά δεν τα κατάφερε καθώς αρρώστησε η μητέρα της και έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι με τα παιδιά.

Αργότερα έλαβε ένα σημείωμα από τους νεόνυμφους που την καλούσαν να πληρώσει σχεδόν 80 δολάρια για το κόστος των γευμάτων που έχασε καθώς και για τους φόρους και τα τέλη εξυπηρέτησης. Στο κείμενο που συνόδευε το σημείωμα το ζευγάρι ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχε από την πλευρά της καλεσμένης μια εξήγηση για την απουσία, μια κάρτα ή ένα τηλεφώνημα τα οποία οι νεόνυμφοι θα εκτιμούσαν.

Νύφη στέλνει πρόστιμο σε καλεσμένους που δεν πήγαν στο γάμο Facebook Twitter
Ο λογαριασμός για ό,τι δεν έφαγε

Πάντως μία ειδικός της εθιμοτυπίας του γάμου, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι στις ΗΠΑ, είπε στην The Huffington Post ότι η τιμολόγηση ενός απόντος πελάτη σίγουρα δεν είναι εντάξει και πρόκειται για πράξη "σούπερ αγενή".

«Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι είστε, δεν έχουν καμία δικαιολογία για να συμπεριφέρονται έτσι άσχημα για εκδίκηση», κραύγασε η ειδικός.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM