«Όχι» του Τσίπρα στο αίτημα Καμμένου να δοθεί υπουργείο στον Νικολόπουλο

«Όχι» του Τσίπρα στο αίτημα Καμμένου να δοθεί υπουργείο στον Νικολόπουλο Facebook Twitter
2

Δύο απανωτά «όχι» άκουσε ο Πάνος Καμμένος στα αιτήματα του για υπουργοποίηση του Νίκου Νικολόπουλου και του Τέρενς Κουίκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να δοθεί υπουργείο στον κ. Νικολόπουλο όμως εκείνος αρνήθηκε υπενθυμίζοντας στον εταίρο του στην κυβέρνηση τα ρατσιστικά και ομοφοβικά tweet του κ. Νικολόπουλου για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

«Όχι» του Τσίπρα στο αίτημα Καμμένου να δοθεί υπουργείο στον Νικολόπουλο Facebook Twitter

«Όχι» ήταν η απάντηση του κ.Τσίπρα και στο αίτημα να αναλάβει ο κ. Κουίκ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Εδώ η αιτιολόγηση του Πρωθυπουργού για την άρνηση του ήταν ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αν δοθεί το υπουργείο σε καθαρό δεξιό.

Πάντως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε να «καπαρώσει» τα ένστολα υπουργεία ζητώντας να δοθεί το Δημόσιας Τάξης στον Τέρενς Κουίκ, αφού ο ίδιος θα συνεχίσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο σχήμα δεν φαίνεται να είναι ούτε η κ. Ξουλίδου. Η πρώην βουλευτής δεν ήταν υποψήφια στις εκλογές της Κυριακής από μια γκάφα της δικαστικής αντιπροσώπου που κατέθεσε εκπρόθεσμα την υποψηφιότητα της. Τότε ο κ. Καμμένος της είχε υποσχεθεί ότι θα την υπουργοποιήσει αν το κόμμα του ξαναμπεί στη Βουλή και συμμετέχει στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σύνθεση της νέας κυβέρνησης αναμένεται να κλείσει και να ανακοινωθεί σήμερα ενώ τα μέλη της θα ορκιστούν αύριο Τετάρτη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM