Φλαμπουράρης: «Δεν είμαι μέτοχος, δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός»

Φλαμπουράρης: «Δεν είμαι μέτοχος, δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός» Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
5

Αρνήθηκε κάθε σχέση με την εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ  ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στο ΜΕΓΚΑ.

«Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία και έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός , υποστηρίζοντας ότι μόλις του ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση του έδωσε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία αποχώρησης του από το διοικητικό συμβούλιο και την μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Παράλληλα κατέθεσε το πτυχίο του υποψήφιου εργολάβου και σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως απλός μηχανικός υποβάλλοντας αίτηση συνταξιοδότησης.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο ισολογισμός που δημοσιεύτηκε ήταν του 2012, όταν και ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Απέδωσε δε το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος σε προσπάθεια σπίλωσής του και εμμέσως της Αριστεράς.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν τον είπαν θεό, κλέφτη τον είπαν.Πέρα από το θέμα όμως των μετοχών (που φαντάζομαι οτι θα ξεκαθαριστεί μετά τις εκλογές -τι βολικό), και οι ελάχιστα διαφοροποιημένες εκπτώσεις μυρίζουν λαμογιά.
οι ελάχιστα διαφοροποιημένες εκπτώσεις μυρίζουν λαμογιά. Πηγή: www.lifo.grσυμφωνω αλλα μονο στην περιπτωση που ειναι μικρο το ποσοστο εκπτωσης, εδω εχουμε ενα 38% δεν το λες και λιγο
Έχω δει εκπτώσεις να φτάνουν το 60% (και μερικές φορές και παραπάνω). Φυσικά μετά το έργο είναι τίγκα στην κακοτεχνία αλλά τα λεφτά έχουν ήδη φαγωθεί.