Tην άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Βαλαβάνη

Tην άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Βαλαβάνη Facebook Twitter
3

Την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης ζητάει η Νάντια Βαλαβάνη «μετά από τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό Βουλής και πρωθυπουργού με ερωτήσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την αναπαραγωγή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. κατέθεσε σειρά ερωτήσεων προς τον Πρωθυπουργό και υπουργούς ρωτώντας αν «έγιναν τραπεζικές κινήσεις (αναλήψεις) από συγγενικό πρόσωπο Α΄ βαθμού της τέως αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών από το υποκατάστημα της ΕΤΕ, στην οδού Καλοκαιρινού, στο Ηράκλειο Κρήτης».

Η κ. Βαλαβάνη σημειώνει ότι «παραμένει ωστόσο το ερώτημα που έθεσα ήδη, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι η διαφθορά είναι ο φυσικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων», ενώ  διερωτάται αν «είναι τυχαίο άραγε ότι η λάσπη που όσοι τη χειρίζονται - πολιτικοί και δημοσιογράφοι - γνωρίζουν ότι «κολλά» ανεξάρτητα και πέραν πάσης πραγματικής και υπαρκτής απόδειξης, εκτοξεύεται αυτές τις πιο κρίσιμες για την πολιτική ιστορία του τόπου μέρες;».

Οι ερωτήσεις του κ. Αυγενάκη στηρίζονται σε δημοσίευμα σάιτ σύμφωνα με το οποίο υπουργός ή συγγενείς του έβγαλαν 200 χιλιάδες ευρώ από κατάστημα τράπεζας του Ηρακλείου, λίγο πριν τα capitals control.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι πολύ απλό να απαλλαγεί από την λάσπη η κυρία Βαλαβάνη.Μπορεί απλώς να ζητήσει να δημοσιοποιηθούν όλες οι τραπεζικές κινήσεις της μητέρας της και άλλων συγγενικών της προσώπων τις μέρες πριν από την επιβολή capital controls και αμέσως μετά να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.