Δεν θέλει απόψε Ολομέλεια η Κωνσταντοπούλου - Ζήτησε να γίνει 8 το πρωί

Δεν θέλει απόψε Ολομέλεια η Κωνσταντοπούλου - Ζήτησε να γίνει 8 το πρωί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε κατά τη διάσκεψη των Προέδρων που είναι σε εξέλιξη να μη γίνει απόψε η Ολομέλεια αλλά να ξεκινήσει στις 8 το πρωί της Πέμπτης.

Η πρόταση της προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με το MEGA, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα άλλα κόμματα αλλά αναμένεται πως επειδή υπάρχει η δυνατότητα της ψηφοφορίας μεταξύ των προέδρων θα απορριφθεί και θα αναγνωριστεί ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος.

Δείτε LIVE EΔΩ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με τέτοιο κλεφτοπόλεμο η υλοποίηση των εφαρμοστικών νόμων και προαπαιτούμενων είνα πρακτικά πολύ δύσκολο να γίνει. Με το αγκάθι της Ζωής στη σέλλα του ο Τσίπρας θα συναντήσει τεράστια προβλήματα. Αν δεν απαλλαγεί από αυτήν σύντομα θα αναγκασθεί να παραιτηθεί ο ίδιος.