Σόιμπλε: Η χαρά του για τα 50 δισεκ. με ένα ανέκδοτο

Σόιμπλε: Η χαρά του για τα 50 δισεκ. με ένα ανέκδοτο Facebook Twitter
SOOC
2

Με ένα περιστατικό από τα παρασκήνια των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες εξέφρασε τη χαρά του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το αποτέλεσμα αυτής της Συνόδου αλλά και για την επιβολή από τη Γερμανία του ταμείου με τα 50 δισεκ.

Ο Γερμανός υπουργός αναφέρεται σε κάποιον Γάλλο ειδικό ο οποίος κάθε φορά που έκανε ανάγνωση του κειμένου με τις προβλέψεις για το ταμείο προσπερνούσε τα 50 δισεκ. με ένα «μπλα, μπλα, μπλα». Όπως λέει ο Σόιμπλε κάθε φορά που ο Γάλλος προσπερνούσε το ποσό, εκείνος πεταγόταν για να πεί «50 δισεκατομμύρια», κάτι που σημειώνει ότι τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Αφου τον ξερετε τωρα, βαλτε του ενα εκατομμυριακι στην τσεπη και να δεις πως ξεχναει τα 50 δις.Σεσημασμένος για χρηματισμό και υπουργός οικονομικών, ούτε στην Ελλάδα.