Ένταση στο Σύνταγμα τώρα, στη συγκέντρωση Μενουμε Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση στο Σύνταγμα τώρα, στη συγκέντρωση Μενουμε Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
17

UPDATE: Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ/ΜΠΕ:

Νέα επεισόδια έγιναν πριν από λίγο μπροστά στο κτίριο του κοινοβουλίου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ομάδες νεαρών οπλισμένοι με ρόπαλα και φωτοβολίδες εισέβαλαν μπροστά από το περιστύλιο και πίσω από τα σκέπαστρο του φρουρού, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ακολούθησε συμπλοκή και εν συνεχεία αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες από νωρίς ήταν παραταγμένες στα σκαλιά του περιστυλίου, απώθησαν τους νεαρούς προς την οδό Πανεπιστημίου και προς την οδό Κριεζώτου.
Η συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» συνεχίζεται, ενώ επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στην άλλη είσοδο του κοινοβουλίου έχουν παραταχθεί οχήματα της αστυνομίας.

Το πλήθος των συγκεντρωμένων αντέδρασε όταν εμφανίστηκαν, λίγο μετά τις 9 αντιεξουσιαστές που κρατούσε σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να τις κάψει.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών έφτασε ως τον Άγνωστο Στρατιώτη. Εκεί έβαλαν φωτιά και πέταξαν καπνογόνα και φωτοβολίδες προς τους συγκεντρωμένους.

Οι συγκεντρωμένοι τους αποδοκίμασαν έντονα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ενώ έπεσαν και καπνογόνα.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, μέχρι τώρα έγιναν τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές ατόμων που δημιούργησαν επεισόδια στη Βουλη:

Ένταση στο Σύνταγμα τώρα, στη συγκέντρωση Μενουμε Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

Η ένταση σταμάτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Συντεταγμενα τα φασιστακια εσκασαν μυτη...

Posted by Kottaridis Dimitris on Monday, 22 June 2015
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM