Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι Facebook Twitter
Φωτο: SOOC
1

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χαλάζι αναμένονται από σήμερα το απόγευμα στη χώρα.

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού. Αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη, το απόγευμα  θα σημειωθούν καταιγίδες στη Θράκη, και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Αύριο Τετάρτη από το απόγευμα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Μακεδονία, την Θράκη και την Ήπειρο και κατά την διάρκεια της νύχτας στην Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Την Πέμπτη, οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειώνονται στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα πέσει χαλάζι.

Την Παρασκευή ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στην Μακεδονία, τη Θράκη, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αλλά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM