Τραγικός θάνατος μετανάστη στην Ηγουμενίτσα

Τραγικός θάνατος μετανάστη στην Ηγουμενίτσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
2

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Ηγουμενίτσα ένας 21χρονος Αφγανός, ο οποίος κρύφτηκε στον άξονα ενός εκδρομικού λεωφορείου που είχε προορισμό το Μπάρι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις λιμενικών που μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο 21χρονος «τρύπωσε» κάτω από το λεωφορείο σε κάποιο σημείο έξω από το λιμάνι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του κατά τον έλεγχο στην πύλη εξωτερικού και να καταφέρει να περάσει στην Ιταλία.

Κάποιοι οδηγοί φορτηγών είδαν το σώμα του να σέρνεται κάτω από λεωφορείο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι λιμενικοί, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του, ήταν όμως αργά.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM