" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη"

" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη" Facebook Twitter
25

O νεαρός σπουδαστής της Γαλακτομικής σχολής του οποίου οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR. Εδώ και μια εβδομάδα δεκάδες δημοσιεύματα σε blogs και posts στα social mediaέχουν χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του νεαρού και τον κατονομάζουν ως έναν από τους ανθρώπους που ευθύνονται για την εξαφάνιση και την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

"Με κατηγορούν άδικα για το χαμό του Βαγγέλη. Ήταν φίλος μου. Εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά και φοβάμαι να κυκλοφορήσω" αναφέρει ο 18χρονος σπουδαστής ενώ στο βίντεο εμφανίζεται και ο πατέρας του ο οποίος κάνει έκκληση για αποκατάσταση της αλήθειας.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM