Καταβλήθηκε και η τρίτη δόση στο ΔΝΤ

Καταβλήθηκε και η τρίτη δόση στο ΔΝΤ Facebook Twitter
4

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κατέβαλε σήμερα και την τρίτη δόση του δανείου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για τον Μάρτιο, ύψους 581 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει το Βήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει ήδη αποπληρώσει 310 εκατ. ευρώ προς το Ταμείο στις 6 Μαρτίου και άλλα 340 εκατ. ευρώ στις 13 Μαρτίου.

Θα πρέπει επίσης να καταβάλει την τέταρτη δόση του Μαρτίου, των 348 εκατ. ευρώ, την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ στις 9 Απριλίου λήγει μία ακόμη δόση προς το ΔΝΤ ύψους 465 εκατ. ευρώ.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίος οικονομολόγος «βλέπει» επικείμενη ύφεση: Ποιους τρεις παράγοντες παρακολουθεί

Οικονομία / Κορυφαίος οικονομολόγος «βλέπει» επικείμενη ύφεση στις ΗΠΑ: Ποιους τρεις παράγοντες παρακολουθεί

Ο οικονομολόγος Μαρκ Ζάντι προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος ύφεσης, εξηγώντας ποιοι δείκτες απασχόλησης θα επιβεβαιώσουν την επιβράδυνση
LIFO NEWSROOM