Παπαδημούλης: Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν

Παπαδημούλης: Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

«Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο MEGA, κάνοντας λόγο για κινδυνολογία που οφείλεται σε λόγους διαπραγματευτικούς, ενώ διαβεβαίωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κάνει την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ευρωζώνης.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι για να μπορέσει η κυβέρνηση να υλοποιήσει σταδιακά το πρόγραμμά της «πρέπει να περάσει τις συμπληγάδες». «Αυτό που πρέπει να γίνει και γρήγορα είναι να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τις συμπληγάδες που σημαίνει γρήγορα, μέσα στον Μάρτιο, να εξειδικευτεί η συμφωνία πλαίσιο της 20ης Φεβρουαρίου. Αυτό απαιτεί στο επίπεδο των τεχνοκρατών να γίνει εντατική δουλειά ώστε αυτά που συμφωνήθηκαν να μεταφραστούν σε συγκεκριμένες πράξεις και αριθμούς, και από τώρα να ξεκινήσει η συζήτηση και η προετοιμασία για μετά τον Ιούνιο», ανέφερε.

Όπως είπε, στόχος των αντιπάλων είναι να απαξιωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα. «Ορισμένοι προσπαθούν να μας τσαλακώσουν. Γι΄αυτό κι εμείς τώρα, η κυβέρνησή μας και όλοι μας, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο μέλος, πιο πολλά έργα, λιγότερα λόγια, δουλειά, συνοχή, αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις και επισήμανε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να αξιολογούνται υπουργοί που έχουν λιγότερο από 1,5 μήνα που ορκίστηκαν. «Ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, το οικονομικό επιτελείο κάνουν δουλειά», είπε.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Aλήθεια;;Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν;;Πάλι καλά, αφού το συνειδητοποιήσατε εκεί στον πλανήτη Σύριζα,είναι κάτι..Τι να πει κανείς..λυσσάξατε να έρθετε στην εξουσία,μόνο μαγικό φίλτρο να ξανανιώνουν οι γέροι δεν τάξατε,όλα τα υπόλοιπα τα υποσχεθήκατε.Τώρα προχωράτε περισσότερο ως μαθητευόμενοι μάγοι παρά ως σοβαρή κυβέρνηση.καλή τύχη σε όλους μας.