Πανικός στο χρηματιστήριο

Πανικός στο χρηματιστήριο Facebook Twitter
2

Πανικός στο χρηματιστήριο λόγω της αδιέξοδης ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η πτώση του γενικού δείκτη έχει ξεπεράσει το 10% και βρίσκεται στις 742 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται σε 38,25 εκατ. ευρώ. Από την αρχή της συνεδρίασης ο δείκτης κινούνταν έντονα πτωτικά.

Την Δευτέρα στην αγορά ομολόγων η απόδοση του 10ετούς ομολόγου είναι 8,56%.

Ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM
Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Παραλογισμός το να παρατηρείς κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες να ασχολούνται με ένα δήθεν θεσμό που δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανένα. Χρησιμεύει μόνο στα εκπαιδευμένα λαμόγια που στοχεύουν σε νέα θύματα. Το Ελληνικό χρηματιστήριο δεν είναι δείκτης της οικονομίας της Χώρας. Είναι μια φάκα για αφελείς και έτσι λειτούργησε εδώ και πολλά χρόνια. Συντηρείται απλά για να γεμίζει άχρηστο χώρο και χρόνο σε ΜΜΕ κα να εξυπηρετεί κάθε άλλο παρά αθώους σκοπούς.