Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας καλείται ο Π. Χαϊκάλης

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας καλείται ο Π. Χαϊκάλης Facebook Twitter
Φωτ.: Nick Paleologos / SOOC
4

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας καλείται σήμερα στις 16:00 o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης. Αφορμή είναι η αποκάλυψη για τις επενδύσεις του σε χρηματιστήριο του εξωτερικού.

Στην πρωινή συνεδρίαση της επιτροπής προσήλθε ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης και το μεσημέρι θα προσέλθει ο Οδ. Βουδούρης.

Στο μεταξύ, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί και η Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε δηλώσει ότι έδωσε 5.000 ευρώ στον Γιώργο Αποστολόπουλο για να τα παίξει στο χρηματιστήριο. Βάσει του άρθρου 13 του νόμου του 2003 απαγορεύονται στους βουλευτές οι χρηματιστηριακές συναλλαγές.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM