ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ραγκούσης: Το βραχιολάκι τώρα αλλιώς απεργία δίψας και τέλος

Ραγκούσης: Το βραχιολάκι τώρα αλλιώς απεργία δίψας και τέλος Facebook Twitter
16

Να τοποθετηθεί άμεσα το βραχιολάκι στον Ρωμανό και να μην παραπέμπεται το θέμα στις καλένδες ζήτησε ο συνήγορος του απεργού πείνας Φ. Ραγκούσης, λέγοντας «οχι γενικότητες, όχι αοριστίες, όχι στις καλένδες.. Θα το θεωρήσει κοροϊδία και αυτός και εγώ».

Μάλιστα, όπως είπε μιλώντας στον Αnt1, ή θα δοθεί άμεσα λύση στη φοίτηση του Ρωμανού ή θα  αρχίσει, εκτός από την απεργία πείνας και απεργία δίψας. Σημείωσε ότι αλλιώς «αρχίζει η απεργία δίψας και το τέλος. Δεν παίζουμε με τον Ρωμανό».

Ο κ. Ραγκούσης αναφερόμενος στη ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για δυνατότητα σπουδών μέσα από τις φυλακές, επανέλαβε ότι «σφαγιάζει τα δικαιώματα. Εγκαθιδρύει ένα κελί μέσα στο κελί... Πρέπει να υπάρχει πραγματική έννοια της μάθησης όχι να τον κτίσουμε στη φυλακή».

Ελλάδα
16

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM