No.1

Θα βάλουν διόδια και στην Αμφίπολη

Θα βάλουν διόδια και στην Αμφίπολη Facebook Twitter
3

Την ίδρυση σταθμού διοδίων και στην Αμφίπολη προωθεί σχέδιο υπουργικής απόφασης, σύμφωνα με το Βήμα, που αναφέρει ότι βάσει του σχεδίου για τη χωροθέτηση των 13+5 σταθμών διοδίων της Εγνατίας, το οποίο προωθείται, προβλέπεται η ίδρυση σταθμού διοδίων στην περιοχή του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη.

Συνολικά, προβλέπεται να αναπτυχθούν 13+5 σταθμοί διοδίων σε ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας και στους κάθετους άξονές του. Παράλληλα απορρίπτεται τελικά η καθιέρωση χρέωσης ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο οδηγός. Πρόκειται για προαπαιτούμενη δράση του Μνημονίου, η οποία εκκρεμούσε εδώ και αρκετό καιρό.  

Χθες ο κ. Χρυσοχοίδης απέρριψε τα αιτήματα φορέων περιοχών για μείωση των διοδίων σε ορισμένα σημεία της Αθηνών-Λαμίας, λόγω της υπερφόρτωσης του επαρχιακού δικτύου από βαριά οχήματα που θέλουν να αποφύγουν τα διόδια. Όπως είπε ο υπουργός οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν με τις εταιρείες είναι ανελαστικές.

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το Βημα γραφει βλακείες και ως συνηθως παρασυρθηκαν ολοι και αναδημοσιευουν.ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ στον κομβο των Κερδυλλιων , 2 χιλιομετρα απο τον χωρο της ανασκαφης, βαση του σχεδιασμου που ειχε γινει.ΔΕΝ αποφασιστηκαν τα διοδια με αφορμη την ανασκαφη της Αμφιπολης.