Ιγκουάνα μήκους 1,7 μέτρων εισέβαλλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη

Ιγκουάνα μήκους 1,7 μέτρων εισέβαλλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη Facebook Twitter
7

Στο Κέντρο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα φιλοξενείται πλέον το ιγκουάνα μήκους 1,7 μέτρων που είχε εισβάλει πριν από λίγες ημέρες σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη προκαλώντας πανικό.

Οι ένοικοι του διαμερίσματος στην οδό Κολοκοτρώνη αντίκρισαν ξαφνικά το τεράστιο ερπετό και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Στη συνέχεια άνθρωποι του δήμου αλλά και της Πυροσβεστικής έσπευσαν και «συνέλαβαν» τον εισβολέα.

Ο δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Βασίλης Κρητικός έγραψε μετά τη «σύλληψη» στο Facebook:

«Πρώτη αποστολή, "επιχείρηση ιγκουάνα". Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες του σταθμού Ελληνικού για άμεση επέμβαση να πιάσουν το ιγκουάνα της φωτογραφίας καθώς και την πολιτικη προστασία για την ενημέρωση. Ταλαιπωρημένο το ζώο μήκους 1,5 μέτρου κυκλοφορούσε ελεύθερο στην άνω Αργυρούπολη. Ο απροσκλητος επισκέπτης φιλοξενείται στον Δήμο μας. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθήσει να βρούμε τους οικείους»

Τελικά το ιγκουάνα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής. Όπως ανέφερε σε νέα ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος:

«Το ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου, βρήκε καταφύγιο από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα. Το ζώο παρέλαβε η υπεύθυνη του Συλλόγου Κα. Γανωτή Μαρία».

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

Ελλάδα / Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

«Αθεράπευτος μαχητής, στάθηκε όρθιος με την ίδια επιμονή και αξιοπρέπεια τόσο απέναντι στις επαγγελματικές δυσκολίες όσο και στην πολυετή μάχη με την ασθένειά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για τον θάνατο του Γιώργου Μάρκου
THE LIFO TEAM