Τζιχαντιστής ανεβάζει στο Τwitter φωτογραφία του γιού του με κομμένο κεφάλι Σύρου

Τζιχαντιστής ανεβάζει στο Τwitter φωτογραφία του γιού του με κομμένο κεφάλι Σύρου Facebook Twitter
O τζιχαντιστής σε παλαιότερη φωτογραφία με το γιο του
11
Τζιχαντιστής ανεβάζει στο Τwitter φωτογραφία του γιού του με κομμένο κεφάλι Σύρου Facebook Twitter

Το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη φέρεται να κρατάει στα χέρια του ένα επτάχρονο παιδί, γιος τζιχαντιστή τρομοκράτη από το Σίδνει.

Τη φωτογραφία, που τραβήχθηκε στην πόλη Ράκα της Συρίας, ανέβασε στο Twitter ο πατέρας του παδιού, ονόματι Χαλίντ Σαρούφ γράφοντας μάλιστα: «Αυτό είναι το αγόρι μου» και προκαλώντας την οργή των Αυστραλών.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ, δήλωσε ότι η φωτογραφία δείχνει «πόσο βάρβαρος» είναι ο «τρομοκρατικός στρατός» του Ισλαμικού Κράτους.

Στα τέλη του Ιουλίου οι τζιχαντιστές αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους έδωσαν και κέρδισαν σειρά μαχών σε βάρος του συριακού στρατού.

Τότε, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεκάδες σύροι στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν από τους ισλαμιστές.

Ο πατέρας του αγοριού είχε καταδικαστεί παλαιότερα ως ύποπτος για τρομοκρατία στην Αυστραλία και τώρα μάχεται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM