Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times οι καθαρίστριες

Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times οι καθαρίστριες Facebook Twitter
24

 

Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times οι καθαρίστριες Facebook Twitter

Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times  έγιναν οι καθαρίστριες και ο αγώνας τους. Η εφημερίδα δημοσιεύει μεγάλη φωτογραφία την οποία συνοδεύει με άρθρο για τις περικοπές, τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. «Είναι πιο μεγάλοι από εμάς αλλά είμαστε πιο θυμωμένες», δηλώνει στην εφημερίδα μία από τις καθαρίστριες η κ. Δέσποινα Κωστοπούλου ενώ γίνεται αναφορά σε μάχη Δαβίδ με Γολιάθ.

Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times οι καθαρίστριες Facebook Twitter

«Οι καθαρίστριες έχουν γίνει σύμβολα αντίστασης απέναντι στα μέτρα λιτότητας που ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει πως έχουν βαθμιαία επιτρέψει στην Ελλάδα να αποκτήσει τον έλεγχο επί των οικονομικών της, να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων και να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα», αναφέρει η εφημερίδα.

Φιλοξενείται επίσης η άποψη του καθηγητή νομικής θεωρίας στο πανεπιστήμιο της Αθήνας Αριστείδη Χατζή που λέει ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και παραβιάζει το Σύνταγμα... Οι δικαστές κάνουν τη δουλειά τους. Οι απαιτήσεις της τρόικα δεν είναι  πρόβλημά τους...»



 Οι N.Y. Times σημειώνουν επίσης ότι ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις προσπαθώντας να πείσει πολίτες και επενδυτές πως η χώρα βγαίνει από το αδιέξοδο.

Ελλάδα
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM