Χρυσοχοίδης με σπόντες κατά Βενιζέλου

Χρυσοχοίδης με σπόντες κατά Βενιζέλου Facebook Twitter
4

Δηλώσεις που εμπεριείχαν και σημεία-σπόντες κατά του Ε. Βενιζέλου έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, δίνοντας τον παρόν στη δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο. Ο υπουργός Μεταφορών άφησε να εννοηθεί ότι μετά τις εκλογές έρχονται εξελίξεις κορυφής στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως τόνισε, η χώρα χρειάζεται και κυβερνητική σταθερότητα. «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε.

«Πεινάσαμε, υποφέραμε και παλέψαμε για να μείνουμε στο ευρώ» επισήμανε χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό ο κ. Χρυσοχοΐδης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οι περισσοτεροι απο τους "εξεχοντες"πολιτικους του "συνεταιρισμου της συμφορας"μου προξενουν οργη και απεχθεια.Ο κ.Χρυσοχοιδης ανηκει στην μικρη μειψηφια εκεινων οι οποιοι μου προξενουν αηδια.Μεχρις εμετου.
Το λες αυτό γιατί δε ξέρεις πόσο πείνασε, υπέφερε και πάλεψε ο Χρυσοχοΐδης. Για δοκίμασε εσύ να ζήσεις στην Ελλάδα του σήμερα με τον πενιχρό μισθό του.