Σε διαθεσιμότητα από το λιμενικό ο γιος του Μπαλτάκου

Σε διαθεσιμότητα από το λιμενικό ο γιος του Μπαλτάκου Facebook Twitter
1

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έθεσε σε διαθεσιμότητα τον γιο του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκη, Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος είναι στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο είναι υπό την δικαιοδοσία του υπουργού Ναυτιλίας.

Ο υπουργός διέταξε επίσης ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM