Η Χ.Α. διέγραψε τον Μπούκουρα

Η Χ.Α. διέγραψε τον Μπούκουρα Facebook Twitter
4

Στη διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα προχώρησε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή. Με ανακοίνωση καλεί τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό».

Χθες το ΜΕΓΚΑ μετέδωσε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής είχε στέιλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης του από τη Χ.Α., κάτι που διέψευδε η οργάνωση.

Είναι ο δεύτερος βουλευτής που απομακρύνεται από τη Χ.Α. μετά τον Χ. Αλεξόπουλο που ανεξαρτητοποιήθηκε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM