Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού συνδέει «αεροψεκασμούς» με την παρέλαση!

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού συνδέει «αεροψεκασμούς» με την παρέλαση! Facebook Twitter
3

Ένα διαφορετικό σχόλιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαράς, Γιώργος Μουρούτης. Αυτή τη φορά, για τους δήθεν «αεροψεκασμούς» στον Αττικό ουρανό ενόψει των παρελάσεων!

Ο σύνδεσμος που παραπέμπει στο κείμενο για τους αεροψεκασμούς

Συγκεκριμένα, παραθέτει σύνδεσμο σε άρθρο σε ιστοσελίδα, με τίτλο «ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ». Στο εν λόγω κείμενο της ιστοσελίδας, ο συντάκτης προσπαθεί απεγνωσμένα να συνδέσει τα ίχνη που αφήνουν τα αεροσκάφη στον ουρανό με την αυριανή παρέλαση, παραθέτοντας για την επιβεβαίωση και φωτογραφίες.

«Το επισημαίνουμε και σας ζητούμε να συνδέσετε το γεγονός με την αυριανή εθνική μας επέτειο. Με τις παρελάσεις και τον φόβο επεισοδίων να επικρέμεται επί της κεφαλής των κυβερνώντων! Λέτε να είναι τυχαίο;;;» αναφέρεται στο απίστευτο κείμενο που παραθέτει ο κ. Μουρούτης.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πολύ καλό για να είναι αληθινό... Μια ματιά ρίξτε στο λογαριασμό του και θα δείτε ότι και ο ίδιος λέει ότι το σχόλιό του είναι ειρωνικό. Μην δημοσιεύετε ανακρίβειες.
Δεν είναι μόνο η Ελεύθερη Ώρα, όπου καθημερινά παρελαύνουν με κάθε φυσικότητα αλλόκοτα τέρατα. Είναι και η Δημοκρατία και άλλες Δεξιές εφημερίδες που έχουν από καιρό προσχωρήσει στον ανορθολογιαμό, το στείρο αντιδυτικισμό και αντιευρωπαϊσμό - αντιεκσυγχρονισμό και σε μια ακαθόριστη λαγνεία προς τη Ρωσία, και τα τοιαύτα. Μεγαλύτερο πρόβλημα για την πορεία της Ελλάδας είναι η Δεξιά της και μικρότερο η Αριστερά της. Η Δεξιά είναι "Ψεκασμένη" και Δηλητηριασμένη και πρέπει σιγά-σιγά, να αναρωτιούνται όσοι είναι στοιχειωδώς σύγχρονα σκεπτόμενοι και ειλικρινώς Ευρωπαϊστές, τί κάνουν και τί κοινό έχουν με τους άλλους. Καλά, πες τον Ιούνιο ήταν κρίσιμη φάση, Ευρώ ή Δραχμή κλπ. Αλλά να ξεκινήσει τουλάχιστον μια σκέψη, μια συζήτηση.
Ειναι γνωστο οτι ο Σαμαρας ειναι ενας πολυ δεξιος ανθρωπος. Δεν μου κανει εντυπωση που οι συνεργατες του πιστευουν στους αεροψεκασμους. Δεν θα μου εκανε εντυπωση και να πιστευαν στα ελοχιμ και νεφελιμ! Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον ο ιδιος ο Σαμαρας απο την θεση του πρωθυπουργου πια, θα εχει αντιληφθει οτι ολα αυτα ειναι αρλουμπες και θα ενημερωσει καποια στιγμη κ τους συνεργατες του σχετικα...