Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορά... ενός έτους

Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορά... ενός έτους Facebook Twitter
9

Μια 28χρονη γυναίκα από τον Καναδά γέννησε την Πρωτοχρονιά τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε... δύο διαφορετικές χρονιές.

Το ένα από τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το 2013 ενώ το δεύτερο γεννήθηκε 1 λεπτό αργότερα, την πρώτη Τετάρτη του 2014.

Η Γκαμπριέλα και η Σοφία, που γεννήθηκαν δύο εβδομάδες πριν από το αναμενόμενο, χαίρουν άκρας υγείας όπως και η μητέρα τους. «Είμαι τόσο ανακουφισμένη που επιτέλους δεν έχω πια την τεράστια κοιλιά μου και ανυπομονώ να επιστρέψει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση», είπε η Λίντσεϊ Σαλγκέιρο στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CTV. Η 28χρονη έχει πλέον τέσσερα παιδιά καθώς ήταν ήδη μητέρα δύο υιών.

Πηγή: ΑΠΕ

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM