Ελλάδα: "Η ΕΕ έχει 28 ισότιμα κράτη-μέλη"

Ελλάδα: "Η ΕΕ έχει 28 ισότιμα κράτη-μέλη" Facebook Twitter
5

Το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στην επιστολή της Τουρκίας προς την ΕΕ με την οποία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι δεν αναγνωρίζει την Κύπρο ως μέλος της ΕΕ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ, Κωνσταντίνος Κούτρας, εξέδωσε ανακοίνωση:

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία επιδιώκει να ενταχθεί η Τουρκία και με την οποία υπέγραψε πριν λίγες ημέρες συμφωνία επανεισδοχής, έχει 28 θεσμικά ισότιμα κράτη μέλη, μεταξύ των οποίων την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία ανήκει επιπλέον και στη ζώνη του ευρώ.

Αν αυτό το απλό και θεμελιώδες δεδομένο δεν γίνει αντιληπτό και παραδεκτό από την Τουρκία, δεν έχει πρακτικό νόημα οποιαδήποτε επιμέρους συζήτηση για την Ευρωπαϊκή προοπτική της".

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
28 ισότιμα μέλη, ωραίο ανέκδοτο, νάναι καλά ο πρωθυπουργός μας, μας έκανε και ευθυμήσαμε μέσα στην πίκρα μας.Το ύφος της ανακοίνωσης, μου θύμισε τον τύπο στους δέκα μικρούς μήτσους, ΑΪΙΙΙ ΧΑΣΟΥ ΜΗΗΡΜΥΓΚΑΑΚΙΙ, την κοψοχόλιαε την Τουρκία.