Β. Κορέα: Εκτέλεσε το θείο, επιβραβεύει τη θεία

Β. Κορέα: Εκτέλεσε το θείο, επιβραβεύει τη θεία Facebook Twitter
21

 

Παρότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτέλεσε το θείο του κατηγορώντας τον για συνωμοσία κατά του καθεστώτος, φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στη θεία, τη χήρα δηλαδή του εκτελεσθέντος, την οποία κράτησε στην “αυλή” της εξουσίας ενώ της έδωσε και τη θέση του μέλους της επιτροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση στο καθεστώς.

 

Σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA η θεία Κιμ Γιονγκ Χουι θα οργανώσει την κηδεία του Κιμ Κουκ Τάε, προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Επιθεώρησης του κυβερνώντος κόμματος.Η 67χρονη θεία είναι κόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ,

 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο θείος του Κιμ, ο Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, εκτελέστηκε με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να καταλάβει την εξουσία και ότι οδήγησε την οικονομία στην καταστροφή.

 

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM