«Πατήστε για να δείτε την Κάρλα Μπρούνι γυμνή»

«Πατήστε για να δείτε την Κάρλα Μπρούνι γυμνή» Facebook Twitter
8

Με ένα προσωπικό e-mail που έστειλαν στους ηγέτες των G-20 προσπάθησαν χάκερς να υποκλέψουν πληροφορίες από τη Σύνοδο και από τις ΗΠΑ.

Το μέιλ που απεστάλη στους ηγέτες, στη Σύνοδο του Παρισιού το 2011, είχε τίτλο «Για να δείτε γυμνές φωτογραφίες της Κάρλα Μπρούνι πατήστε εδώ» και σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο αλλά και την Daily Mail οι περισσότεροι μπήκαν στον πειρασμό. Στο μέιλ υπήρχε βέβαια κρυμμένος ιός που διείσδυσε στα αρχεία και υπέκλεπτε πληροφορίες. Πιστεύεται ότι η επίθεση ξεκίνησε από την Κίνα που είχε ως στόχο την απόσπαση πληροφοριών.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διερεύνησης καθώς δεν είναι σίγουρο για το τι πληροφορίες υπέκλεψαν οι χάκερς.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM