Διήμερο με καταιγίδες

Διήμερο με καταιγίδες Facebook Twitter
1

Καταιγίδες στα δυτικά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τα βορειοανατολικά, κατά τόπους; Ισχυρές στα βορειοδυτικά, προβλέπει για σήμερα στη χώρα η ΕΜΥ. Αύριο μάλιστα οι καταιγίδες θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία.

Στην Αττική, σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι και τις πρωινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Θα πνέουν νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-18 βαθμούς.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια