Άσαντ: «Το Νόμπελ Ειρήνης έπρεπε να είναι δικό μου»

Άσαντ: «Το Νόμπελ Ειρήνης έπρεπε να είναι δικό μου» Facebook Twitter
3

«Το βραβείο έπρεπε να είναι δικό μου», είπε ο Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλ-Ακμπάρ», σχολιάζοντας την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών όπλων.

Σύμφωνα με την λιβανέζικη εφημερίδα, ο Άσαντ που έκανε το σχόλιο «χαριτολογώντας», είχε προτείνει το 2003, όλες οι χώρες της περιοχής να παραδώσουν τα όπλα μαζικής καταστροφής που κατέχουν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ε, τώρα εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει. Αφού το πήρε ο "ειρηνοποιός" Ομπάμα που επέμενε σε πολεμική επέμβαση στη Συρία αντί της διαπραγμάτευσης κι ενώ ο ΟΑΧΟ επιμένει μόνο στην καταστροφή του οπλοστασίου της Συρίας αλλά όχι άλλων χωρών όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία (η οποία μάλιστα φέρεται να πουλούσε τόσα χρόνια τα υλικά για την κατασκευή χημικών όπλων) λογικό είναι ο άνθρωπος να απαυδήσει.