Ο Ντέιβιντ Κάμερον και το ψωμί

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και το ψωμί Facebook Twitter
5

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, όπως –πιθανώς-  και αρκετοί άλλοι πρωθυπουργοί δεν είχε ιδέα για την τιμή του ψωμιού στη Βρετανία.

Ετσι, όταν σε συνέντευή του στο ραδιοφωνικό δίκτυο «LBC» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «πόσο κάνει το ψωμί;» εκείνος αρχικά έκανε ότι δεν άκουσε την ερώτηση.

Στην συνέχεια, και αφού ο δημοσιογράφος επέμενε, ο Κάμερον παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα για την τιμή του ψωμιού, επειδή στο σπίτι του παρασκευάζουν μόνοι τους ψωμί.

Με την δικαολογία ότι θέλει τα παιδιά του να μάθουν να τρώνε υγιεινά, ο Κάμερον είπε στον δημοσιογράφο ότι χρησιμοποιούν οικογενειακώς αρτοπαρασκευαστή (για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια! αναφέροντας μάλιστα και την μάρκα του).

Να σημειώσουμε ότι ο Κάμερον έχει πολλές φορές κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση ότι αγνοεί τα προβλήματα του μέσου βρετανού επειδή προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη οικονομική άνεση.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια