"Τιτιβίζουν" Παναγιώταρος και Κασιδιάρης

"Τιτιβίζουν" Παναγιώταρος και Κασιδιάρης Facebook Twitter
3

Χαλαρές συνθήκες κράτησης πρέπει να απολαμβάνουν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αφού και μέσα από το κρατητήριο συνεχίζουν να ανανεώσουν τα προφίλ τους στα social media.

"Τιτιβίζουν" Παναγιώταρος και Κασιδιάρης Facebook Twitter

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης ανανεώνει το status του στο twitter, και ο Ηλίας Παναγιώταρος "ανεβάζει" άρθρα για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής.

"Δεν θα μας λυγίσουν ποτέ! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή" έγραφε συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Twitter του την πρώτη μέρα της κράτησής του.

"Εγκλημά μας πως είπαμε την Αλήθεια, ο λαός μας ακολούθησε, διεκδικήσαμε μια ελεύθερη Ελλάδα. Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου θα πέσει. Η Αλήθεια θα νικήσει", σημείωνε πριν από λίγο, μη παραλείποντας να αναφέρει ότι το "τιτίβισμα" προέρχεται μέσα από τα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής.

Από "Χρυσή Αυγή", "Λαϊκός Σύνδεσμος"

 

"Τιτιβίζουν" Παναγιώταρος και Κασιδιάρης Facebook Twitter

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αλλαγή στον τρόπο που αποκαλεί το κόμμα του, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ενώ την πρώτη μέρα αναφερόταν καθαρά στη Χρυσή Αυγή, τώρα χρησιμοποιεί τον όρο "Λαϊκός Σύνδεσμος".

Αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τα social media, αφού ανέβαζε στο twitter του απόψεις και κριτικές για τις συλλήψεις.

"Τιτιβίζουν" Παναγιώταρος και Κασιδιάρης Facebook Twitter

Οπως είναι αναμενόμενο, η δυνατότητα των συλληφθέντων να ανεβάζουν μέσα από τα κρατητήρια αλλαγές σε status και αρθρα, αλλα και γενικότερα η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα και το ίντερνετ εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες κράτησης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Χαλαρές συνθήκες κράτησης πρέπει να απολαμβάνουν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής..."Το βρήκες (!). Τα τηλέφωνά τους έχουν αφαιρεθεί και ως συνήθως οι λογαριασμοί των βουλευτών/πολιτευτών ελέγχονται και από την "γραμματειακή τους υποστήριξη" - για αυτό ακριβώς και βλέπουμε τον Πάγκαλο να τιτιβίζει και ταυτόχρονα να μιλάει στο Mega
Τα μεταχειρίζονται άλλοι δικοί τους μωρέ που γνώριζαν τους κωδικούς. Μπας και σταματήσει κανένας ν' ακούσει, απ' το μπουλούκι που είναι όπου φύγει φύγει και για να δείξουν πως τάχα μου είμαστε ισχυροί, έχουμε δόντι παντού. Τους τα έχουν πάρει όλα και τα κινητά.