«Απαγορεύστε την κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους»

«Απαγορεύστε την κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους» Facebook Twitter
2

Την απαγόρευση της παρέλασης των ομοφυλόφιλων στο Βελιγράδι, ζητά ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος από την κυβέρνηση της χώρας.

Όπως λέει, ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς θα πρέπει «με τη δύναμη του κύρους του» να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της αναγγελθείσας για τις 6 Οκτωβρίου παρέλασης ομοφυλόφιλων  στο Βελιγράδι. Ζητά επίσης να απαγορευτεί έκθεση φωτογραφιών Σουηδής φωτογράφου στην οποία ο Ιησούς Χριστός απεικονίζεται με γυναικεία ενδύματα.

Ο Πατριάρχης χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το Pride Parade "κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους" που ρίχνει βαριά ηθική σκιά στο Βελιγράδι, στη μακρά χριστιανική κουλτούρα του και στην αξιοπρέπεια της οικογένειας ως βασικά κύτταρα του ανθρώπινου γένους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κυριε Κιντσακηπολυ απλα : δε χρειαζομαι κανενα θεο (μπαμπούλα) για να ειμαι δημοκρατης, κανενα θεο για να αγαπαω τους συνανθρωπους μου, κανενα θεο για να ειμαι καλος....ολα αυτα υπαρχουν σε καθε ανθρωπο και βγαινουν με γνωση και συνεπεια !!! Με ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟΟι θεοι σας εχουν αιματοκυλησει τον κοσμο και καταπιεζουν την ελευθερια των ανθρωπων!!!
Σιγά την είδηση!...Τι περιμέναμε απ΄τον ομόδοξο Πατριάρχη? Αυτοί άλλωστε είναι οι εκπρόσωποι της θρησκείας της αγάπης...Τα ίδια δεν κάνουν και οι εγχώριοι αρχιρασοφόροι Άνθιμος και λοιποί?...Ξεχάσαμε τη διένεξη για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης?...¨Ανθιμος-Ειρηναίος,λοιπόν,σημειώσατε Χ,όπως και Θεσ/νίκη-Βελιγράδι.Δυστυχώς απέχουμε έτη φωτός απ΄τα στοιχειώδη αυτονόητα δικαιώματα...