Προσφυγή στο ΕΔΑΔ για τον Κώστα Σακκά

Προσφυγή στο ΕΔΑΔ για τον Κώστα Σακκά Facebook Twitter
11

Στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει η συνήγορος του επί 30 μήνες προφυλακισμένου Κώστα Σακκά, η οποία έκανε λόγο για «ζοφερή κατάσταση που χτίστηκε με μια σειρά εκτροπών και αυθαιρεσιών».

Η κ. Νταλιάνη προεξόφλησε την καταδίκη της Ελλάδας από το ΕΔΑΔ ενώ για τη δικαιοσύνη είπε ότι «είναι ήδη πάρα πολύ αργά…»

Η συνήγορος του Κώστα Σακκά που συνεχίζει νοσηλευόμενος της απεργίας πείνας σημείωσε επίσης ότι σε μια δικογραφία που βαραίνει το Σακκά και πιάνει χώρο ενός δωματίου δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στο όνομά του. Ο Σακκάς κτηγορείται για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς".

Χθες ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, αναφερόμενος στο θέμα είπε μιλώντας στον  Βήμα Fm ότι οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών που αποφάσισαν την παράταση της προφυλάκισης  του Σακκά «έπραξαν εντός των νομοθετικών κανόνων και δεν είναι εκτός δικονομικού πλαισίου…»

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM