«Η Μέγκαν ήταν πεπεισμένη ότι υπήρξε συνωμοσία εναντίον της»

«Η Μέγκαν ήταν πεπεισμένη ότι υπήρξε συνωμοσία εναντίον της» Facebook Twitter
Tο ζεύγος πήρε την δραματική απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την βρετανική βασιλική οικογένεια και να φύγει από την Αγγλία, όταν πλέον η Μέγκαν είχε αρχίσει να νοιώθει όχι μόνο απομονωμένη αλλά και απειλούμενη στο κάστρο του Γουίνσδορ.
0



ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ στα μέσα Μαρτίου ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκηπας Χάρι έφυγαν από τον Καναδά με προορισμό το Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες μετά από την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους στη Βρετανία, μεγάλο μέρος του κοινού εξεπλάγη. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό των κυριακάτικων Τάιμς του Λονδίνου, οι πολύ κοντινοί φίλοι τους γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία τους να εγκατασταθούν σύντομα στην πόλη που μεγάλωσε η Μέγκαν. «Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει ο Καναδάς το παντοτινό σπίτι τους», λέει χαρακτηριστικά φίλη του ζεύγους στο άρθρο. «Το μεγάλο πλάνο, για την Μέγκαν τουλάχιστον, είχε πάντα να κάνει με το Λ.Α.».

Σύμφωνα με πηγές του άρθρου, ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν ξεκινήσει την αναζήτηση σπιτιού στην Καλιφόρνια λίγο μετά τον γάμο τους, από τη στιγμή που, όπως κι αν έρχονταν τα πράγματα εκείνη ήθελε να περνά σημαντικό διάστημα στην πατρίδα της. Η οριστική απόφαση ήρθε όμως την τελευταία στιγμή, στις 14 Μαρτίου, την ημέρα που εγκατέλειψαν με άκρα μυστικότητα τη νήσο Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του ηθοποιού Τάιλερ Πέρι.

Ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε την περίοδο του lockdown που συνέπεσε με την άφιξη του ζεύγους στο Λος Άντζελες, είναι η θεαματική βελτίωση στην σχέση του με τον αδελφό του Γουίλιαμ, και σ' αυτό ενδεχομένως συνετέλεσε η κοινή τους ανησυχία για τον πατέρα τους Κάρολο που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Αυτούς του δύο και κάτι μήνες που διαμένουν στην έπαυλη του Πέρι στο Μπέβερλι Χιλς, έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ και δεν έχουν αποκαλύψει τα σχέδιά τους για το άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με κοντινές τους πηγές όμως, αναζητούν καταρχάς σπίτι το οποίο θα τους επιτρέπει να μένουν «σε απόσταση από την σύρραξη του Χόλιγουντ» και να εξασφαλίσουν στον μικρό Άρτσι Μάουντμπατεν-Γουίνδσορ «μια φυσιολογική ζωή». Είναι επίσης απασχολημένοι με τον νέο τους φιλανθρωπικό οργανισμό, το Archewell, ενώ όπως λένε φίλοι τους, η Μέγκαν Μαρκλ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην ηθοποιία ούτε και εργάζεται με μια σειρά παιδικών βιβλίων, όπως έχει γραφτεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρότι απολαμβάνει δεόντως την ηλιόλουστη Καλιφόρνια, έχει αρχίσει ήδη να λείπει στον Χάρι η ζωή του στην Αγγλία, ενώ στο Λος Άντζελες γνωρίζει ελάχιστο κόσμο στην πραγματικότητα: «Φανταζόμαστε ότι νιώθει όπως κατά καιρούς ένιωθε η Μέγκαν στη Βρετανία – μόνος και χωρίς προσανατολισμό».

«Η Μέγκαν ήταν πεπεισμένη ότι υπήρξε συνωμοσία εναντίον της» Facebook Twitter
Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Λος Άντζελες στα μέσα του περασμένου μήνα ενώ μοιράζουν είδη πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένα άτομα λόγω της πανδημίας.

Όπως λένε φίλοι του ζεύγους στο άρθρο, το ζεύγος πήρε την δραματική απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την βρετανική βασιλική οικογένεια και να φύγει από την Αγγλία, όταν πλέον η Μέγκαν είχε αρχίσει να νοιώθει όχι μόνο απομονωμένη αλλά και απειλούμενη στο κάστρο του Γουίνδσορ: «Εξαρχής ένιωθε συχνά παρείσακτη, αλλά αργότερα ήταν πεπεισμένη ότι υπήρχε συνωμοσία εναντίον της. Δεν είχε μάθει σε τέτοια ζωή και ήθελε απεγνωσμένα να ξεφύγει».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια του ζεύγους, όπως δηλώνει ο Όμιντ Σκόμπι, συγγραφέας του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο "Finding Freedom" και θέμα τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής τους, η Μέγκαν και ο Χάρι σχεδιάζουν να στήσουν μια εταιρεία παραγωγής παρόμοια με την εταιρεία Higher Ground του ζεύγους Ομπάμα, η οποία ως γνωστόν έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με το Netflix για μια σειρά από ταινίες και ντοκιμαντέρ (το ένα εκ των οποίων, το American Factory, κατέκτησε το περσινό Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ) κοινωνικού και πολιτικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Τάιμς, ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε την περίοδο του lockdown που συνέπεσε με την άφιξη του ζεύγους στο Λος Άντζελες, είναι η θεαματική βελτίωση στην σχέση του με τον αδελφό του Γουίλιαμ, και σ' αυτό ενδεχομένως συνετέλεσε η κοινή τους ανησυχία για τον πατέρα τους Κάρολο που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό: «Αυτό σίγουρα τους έφερε και πάλι κοντά μέσω της τακτικής επικοινωνίας για το θέμα του πατέρα τους», λέει ένας φίλος του Χάρι. «Δε νομίζω ότι η σχέση τους είναι γεμάτη τριαντάφυλλα ή ότι επανήλθε στα παλιά, αλλά μάλλον τα πάνε καλύτερα από πριν».

Με στοιχεία από το Sunday Times Magazine

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ