World of Difference: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας;

World of Difference: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


Πρώτα όμως πρέπει να κάνετε το τεστ των 60'':


Είστε ηλικίας 18 έως 35 ετών και κάτοικος Ελλάδας;
Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση. Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, σκεφτείτε αν μπορείτε να το προτείνετε σε κάποια ή κάποιον που πληροί τα κριτήρια.


Ζείτε για τις νέες τεχνολογίες και τα social media και ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο;
Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση. Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, βρείτε μια φίλη ή έναν φίλο να το προτείνετε. Όλοι έχουμε κάποιο φίλο «γκουρού» της τεχνολογίας.


Πιστεύετε ότι η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο;
Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση. Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, συνεχίστε να αναζητάτε φίλους για να τους προτείνετε να λάβουν μέρος.


Σας απασχολούν θέματα όπως κοινωνική ισοτιμία, προσβασιμότητα, ενσωμάτωση, εξάλειψη στερεοτύπων και αποκλεισμών, εθελοντισμός, βιώσιμη ανάπτυξη;
Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση. Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, σας συμβουλεύουμε να αναθεωρήσετε, και βέβαια να συνεχίσετε να σκέφτεστε σε ποιους φίλους θα το προτείνετε.


Θα θέλατε να γίνετε μέλος μιας ομάδας που θα κάνει τη διαφορά στην κοινωνία με τη δύναμη της τεχνολογίας;
Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας.


Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε ίσως να γίνετε ένας από τους 10 φετινούς νικητές του προγράμματος World of Difference.

World of Difference: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας; Facebook Twitter


Τα 60'' που ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή σας.


Το Ίδρυμα Vodafone για 11η χρονιά αναζητά τους 10 νέους που θέλουν να αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο. Αφού απαντήσατε θετικά σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις ήρθε η ώρα να μάθετε τι είναι αυτό το πρόγραμμα και πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.


Το World of Difference είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone για 11η συνεχή χρόνια, προσφέροντας σε 10 νέους που έχουν πάθος για την τεχνολογία, τη δυνατότητα να εργαστούν για έξι μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους. Το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές τους εισφορές.


Με λίγα λόγια, το World of Difference σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε έμμισθη εργασιακή εμπειρία και την ευχέρεια να μετατρέψετε το πάθος σας για την τεχνολογία σε μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού με τον οποίο παθιάζεστε.

Τι πρέπει να κάνετε;
Αρχικά πρέπει να εντοπίσετε έναν κοινωνικό ή περιβαλλοντικό σκοπό στον οποίο θέλετε να συνεισφέρετε και έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό. Στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό προκειμένου να εξασφαλίσετε τη στήριξή του για τη συμμετοχή σας, καθώς και να συμφωνήσετε από κοινού το έργο που θα αναλάβετε ή την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του, για την περίοδο απασχόλησής σας.


Το έργο που θα αναλάβετε μπορεί να είναι η δημιουργία μιας mobile εφαρμογής ή μιας οnline πλατφόρμας, η ανάπτυξη ενός website ή καναλιών στα social media και ψηφιακών εργαλείων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε κι εσείς να σκεφτείτε, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.


Θέλετε να πάρετε έμπνευση από τους νικητές των προηγούμενων ετών; Δείτε εδώ τα projects και τους οργανισμούς για τους οποίους εργάστηκαν.


Πότε και που;
Η υποβολή αιτήσεων για τον φετινό κύκλο του προγράμματος ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. Επισκεφθείτε απλώς την ιστοσελίδα https://www.vodafone.gr/world-of-difference/ και συμπληρώστε την αίτησή σας, αφού έχετε πρώτα συμφωνήσει με τον Οργανισμό που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε, το έργο που θα αναλάβετε.


Είναι τόσο απλό; Κι αν χρειαστώ βοήθεια;
Το HIGGS - Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

World of Difference: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας; Facebook Twitter

Αν είστε ένας από τους 10 νικητές: η ομάδα του HIGGS θα σας προσφέρει την απαραίτητη καθοδήγηση, τις γνώσεις και τα εργαλεία, προκειμένου να κατακτήσετε τον στόχο σας και να φέρετε την καινοτομία στο έργο σας.


Μέσα από μία σειρά σεμιναρίων και υπηρεσιών συμβουλευτικής πάνω σε θεματικές όπως στρατηγική, ανεύρεση πόρων, πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, marketing, εθελοντισμός αλλά και νομικά και λογιστικά ζητήματα, η ομάδα του HIGGS θα σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία, προκειμένου να κάνετε τις ιδέες σας πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  καθώς και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Ιδρύματος Vodafone στο Facebook.

World of Difference: Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας; Facebook Twitter

 

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM