«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Ένα podcast για ανθρώπους που ακολουθούν το όραμά τους με πάθος

«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Ένα podcast για ανθρώπους που ακολουθούν το όραμά τους με πάθος Facebook Twitter
Φωτο: Μαλιάκος Νίκος
0

ADVERTORIAL

Πάθος (ουδέτερο): μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμός για κάτι, ολοκληρωτική αφοσίωση, μεγάλη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για την επίτευξη κάποιου στόχου. Αυτή είναι μόνο μία από τις ετυμολογίες της λέξης «πάθος», αλλά συνοψίζει απόλυτα όλα όσα εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε δημιουργικούς ανθρώπους που ακολουθούν το «πάθος« τους.

Συνήθως, οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιαίτεροι, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ιστορίες γεμάτες έμπνευση. Οι ιστορίες αυτές είναι οι πιο αληθινές και συνήθως οι πιο αψεγάδιαστες - κυρίως επειδή οι άνθρωποι που ακολουθούν το πάθος τους είναι και οι πιο αληθινοί. Είναι εκείνοι που εκφράζονται ελεύθερα και μιλούν για τα πάθη, αλλά και τα λάθη τους.

Αυτά ακριβώς τα πάθη και τα λάθη ξεδιπλώνονται μέσα από μία σειρά podcast, που έχει σκοπό να αποκαλύψει κάθε πτυχή των ιστοριών αυτών μέσα από εκλεκτούς καλεσμένους και έντονη δόση χιούμορ. Το «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» με παρουσιαστές τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη, μας καλωσορίζει στον κόσμο κάποιων δημιουργών που ακολούθησαν το πάθος τους και ξεχώρισαν.

Έτσι, λοιπόν, ακούμε τις ιστορίες του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, της σχεδιάστριας ρούχων Nidodileda και του φωτογράφου Κώστα Σπαθή, που μιλούν για το δικό τους πάθος και ό,τι πήγε λάθος, πάντα συντροφιά με την μπύρα ΜΑΜΟΣ. Οι 3 διαφορετικές αυτές ιστορίες αναλαμβάνουν να «φωτίσουν» το πάθος, τα λάθη, τις προκλήσεις, τις νίκες και τις ήττες των πρωταγωνιστών.

Για παράδειγμα, η σχεδιάστρια του brand ρούχων Nidodileda, κατά κόσμον Τόνια Μητρούδη, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων την ετυμολογία του ονόματος της μάρκας, τις αόρατες πτυχές του κόσμου του fashion design, την πορεία της, το πάθος και φυσικά τα λάθη ή τα εμπόδια που την οδήγησαν στις επιλογές της.

«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Ένα podcast για ανθρώπους που ακολουθούν το όραμά τους με πάθος Facebook Twitter
«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Ένα podcast για ανθρώπους που ακολουθούν το όραμά τους με πάθος Facebook Twitter
«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Ένα podcast για ανθρώπους που ακολουθούν το όραμά τους με πάθος Facebook Twitter

Όλα αυτά είναι και τα βασικά συστατικά της μπύρας Μάμος. Σε μια εποχή που η καινοτομία ήταν άπιαστο όνειρο, ο Πέτρος Μάμος πειραματίστηκε με βύνη, λυκίσκο και μαγιά, για να βρει το σημείο συνάντησης ανάμεσα στο πάθος και το λάθος. Όπως ακριβώς και οι καλεσμένοι των podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Και αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από την ιστορία του, είναι ότι διατηρώντας το πάθος μας ασίγαστο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τα θέλω μας, τα όνειρά μας. Όποια και αν είναι η πρόκληση.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία όλων των ανθρώπων που γνωρίζουμε μέσα από το podcast της «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Κι εκείνοι, όπως η μπύρα Μάμος, αποτελούν ζωντανά και απτά παραδείγματα της μετουσίωσης του πάθους για τον καθένα από εμάς. Το πάθος αυτό, δε χωρά διακρίσεις. Έχει πολλές μορφές και εκφάνσεις, από το παρελθόν μέχρι το σήμερα.

Έτσι, τη φετινή χρονιά, ο ΜΑΜΟΣ μας καλεί να ακολουθήσουμε το όραμά μας, να εμπνευστούμε από παθιασμένους γνωστούς ή άγνωστους ανθρώπους και τις ιστορίες τους και τέλος, να σηκώσουμε τα ποτήρια μας σε ό,τι εκεί έξω, «Εζυμώθηκε με Πάθος».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM