Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/9/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/9/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αφορά την εργασία, την καθημερινή ρουτίνα και την υγεία σας. Γι' αυτό μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας και ενδεχομένως να αλλάξετε συνήθειες, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Ενώ είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη, καθώς πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Ωστόσο, θα καταφέρετε να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν, μια και υπερισχύει το τρίγωνο Κρόνου - Σελήνης και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό φωτίζεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μέχρι τις 23/10 θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο η διάθεσή σας θα είναι καλή, η δημιουργικότητά σας επίσης, έτσι μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας που μπορεί να αφορά ένα έργο, ένα χόμπι ή μια ερωτική σχέση. Αν είχατε προγραμματισμένο ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορεί να συναντήσετε εμπόδια εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου ή να υπάρξουν καθυστερήσεις στον τομέα των σπουδών. Επίσης, ενδεχομένως να μπλοκάρουν διαδικαστικά θέματα. Με υπομονή και με τη θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και μέχρι τις 23/10 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και ό,τι αφορά τη δουλειά και την υγεία σας. Ιδανική εποχή για να απαλλαγείτε απ' οτιδήποτε περιττό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά την απόκτηση ή την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με την αναμόρφωση του χώρου σας και να δημιουργήσετε μια cozy φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Όπως και να έχει, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε βελτιώσεις ακόμα και στις σχέσεις σας και να αφοσιωθείτε στις ανάγκες των αγαπημένων σας. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου που θα φρενάρουν τα σχέδιά σας, αλλά, καθώς υπερισχύει το τρίγωνο Σελήνης - Κρόνου, θα μπορέσετε να καλύψετε τις όποιες ανάγκες σας. Την Τρίτη εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, ενισχύοντας τον τομέα της δημιουργικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετακινήσεις, προώθηση υπηρεσιών και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και είναι εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών ή μια συνεργασία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα πλασάρετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, καθώς έχετε μια τάση υπερβολής και μπορεί να προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις. Σχέσεις με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας ενδεχομένως να περάσουν κάποια κρίση εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες, αν υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Με τη θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα με οικείους και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τον εργοδότη σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό την Τρίτη και μέχρι τις 23/10 θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στις ανάγκες της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα οικονομικά σας με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και, εκτός του ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε εκκρεμότητες και οφειλές. Όσον αφορά την εργασία, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου και σε κάποιες φάσεις ίσως να απογοητευτείτε. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους σπουδών θα σας κρατήσει σε αγωνία, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο έρχεται να εξομαλύνει τα εμπόδια και να ανταμείψει όσους συνεχίζουν τις προσπάθειές τους. Την Τρίτη εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος στον Ζυγό και η επικοινωνία θα αποτελέσει το ατού σας. Μέχρι τις 23/10 μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από ό,τι δεν λειτουργεί σωστά. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εικόνα σας και την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας. Θέματα παιδιών θα σας ζορίσουν, αλλά με υπομονή και ουσιαστική επικοινωνία θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί κάλλιστα να σας οδηγήσει σε σπατάλες. Από την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, θα εστιάσετε σε υλικά αγαθά και οικονομικές υποθέσεις. Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια θα σας δώσει νέες ιδέες και ενδεχομένως να βρείτε μια καινούργια πηγή εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και κυρίως με την ψυχική σας ευεξία. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συνεχών πιέσεων στα επαγγελματικά, ήρθε η στιγμή για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια θέματα στις οικογενειακές σας σχέσεις εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου και να νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε. Το θετικό είναι ότι υπάρχει κάποιο άτομο που σας στηρίζει, έτσι θα αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που κατά πάσα πιθανότητα θα σας οδηγούσαν σε αδιέξοδο. Η θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου θα επαναφέρει τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ξεκινά ένας νέος κύκλος ευκαιριών που, αν αξιοποιηθούν σωστά, θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα εμφανίζονται στον ορίζοντα και είναι η εποχή που αισθάνεστε περισσότερη αισιοδοξία, καθώς έχετε συγκεκριμένα σχέδια που σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και, μέσω καινούργιων γνωριμιών, θα μπορέσετε να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να δημιουργήσετε φιλίες που θα κρατήσουν πολλά χρόνια. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και σε πιθανές διαμάχες με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει εντάσεις και, αν δεν κοντρολάρετε τον θυμό σας, θα είναι εις βάρος σας. Επειδή είναι ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής, αποφύγετε τις υπερβολές και εξασφαλίστε πόρους για έκτακτες ανάγκες. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό ο τομέας της ιδιωτικής σας ζωής θα αποτελέσει προτεραιότητα και κάποιες μυστικές επαφές θα σας ωφελήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φήμη και η καριέρα σας μπορούν να απογειωθούν, αν αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και η Νέα Σελήνη αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα παράλληλα με την τρέχουσα εργασία σας ή να βρείτε μια απασχόληση με μεγαλύτερες αποδοχές. Κάποιες καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου δεν θα πρέπει να σας ωθήσουν σε παρακινδυνευμένες ενέργειες. Η Σελήνη, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνει επιτυχίες και κοινωνική καταξίωση, αρκεί να παραμείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας. Από την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, και μέχρι τις 23/10 θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις φιλικές σας σχέσεις και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Πολλοί θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ κάποιοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς που ανυπομονείτε για την έναρξη ενός κύκλου σπουδών είναι ιδανική εποχή, καθώς η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες για την επίτευξη του στόχου σας, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Στον οικογενειακό τομέα το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σας φέρνει κάποιες διαφωνίες που θα αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή νομικά ζητήματα και καλό θα είναι να μην εμπλακούν τρίτοι. Η θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου θα ξεμπλοκάρει κάποια διαδικαστικά θέματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε παράνομες ενέργειες. Την Τρίτη, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου για την καριέρα σας και μέχρι τις 23/10 θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε τις υπηρεσίες σας και τις δεξιότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή προβληματίζεστε έντονα με τα οικονομικά σας και θα αναζητήσετε εναλλακτικές προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε έναν διακανονισμό οφειλών προς το Δημόσιο, ενώ μπορεί να σας προτείνουν και μια συνεργασία, αν προωθήσετε τα ταλέντα σας. Προσέξτε το παρασκήνιο και τις αντιδράσεις σας. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας, υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Άρη - Κρόνου, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προβλήματα, αν είστε ψύχραιμοι όμως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια με επιτυχία. Μια ερωτική σχέση που ξεκινά με τη θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου θα έχει διάρκεια, αλλά προς το παρόν θα την κρατήσετε μυστική. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό σπουδές, νομικές υποθέσεις και ταξίδια θα ευνοηθούν.

ΙΧΘΥΣ

Για όσους ξεκινάτε μια συνεργασία, οι συνθήκες είναι ιδανικές με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, θα δείτε σημαντική βελτίωση στο εισόδημά σας. Επίσης, όσοι σκέφτεστε το ενδεχόμενο του γάμου, κάντε το τώρα και θα έχετε μια αρμονική πορεία στη ζωή σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις για οικονομικά θέματα εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Κρόνου, που θα δοκιμάσουν σχέσεις με φίλους, καλύτερα όμως να ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε. Η επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Κρόνου θα συμβάλει στην υλοποίηση ενός σχεδίου και θα επαναφέρει στη ζωή σας φίλους από το παρελθόν. Ο Ήλιος, με την είσοδό του στον Ζυγό την Τρίτη, ενεργοποιεί τον τομέα της σεξουαλικότητας και των χρημάτων και μέχρι τις 23/10 θα σας δοθούν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM