L.A. Noire: Το εξαιρετικό παιχνίδι εποχής γίνεται ακόμα πιο πλούσιο

L.A. Noire: Το εξαιρετικό παιχνίδι εποχής γίνεται ακόμα πιο πλούσιο Facebook Twitter
0

Εν μέσω της μεταπολεμικής άνθησης της "Χρυσής εποχής" του Χόλιγουντ, ο Cole Phelps, ένας ντετέκτιβ του Αστυνομικού τμήματος ρίχνεται με σθένος σε μια πόλη που πνίγεται από την ίδια της την επιτυχία. Η διαφθορά είναι ανεξέλεγκτη, το εμπόριο ναρκωτικών κυριαρχεί και τα ποσοστά δολοφονιών είναι πιο ψηλά από ποτέ. Ο Phelps, προσπαθώντας να ανελιχθεί και να κάνει το σωστό, πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από μια σειρά εμπρηστικών επιθέσεων, συνομωσιών απάτης και άγριων δολοφονιών, ερχόμενος αντιμέτωπος με τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες ή και άτομα από το ίδιο το τμήμα του LAPD για να ξεσκεπάσει, στο τέλος, ένα μεγάλο μυστικό που θα μπορούσε να ταράξει τα θεμέλια της πόλης.

Το L.A. Noire είναι ένα παιχνίδι μυστηρίου και δράσης με γραμμική εξέλιξη. Αναλαμβάνετε διαφόρων ειδών υποθέσεις, όπως δολοφονίες, εμπρησμούς, δολοπλοκίες, ανάλογα με το αστυνομικό τμήμα της πόλης στο οποίο θα βρίσκεστε κάθε φορά. Πρέπει να ερευνήσετε τα εγκλήματα και να διελευκάνετε τις υποθέσεις για να προσχωρήσετε σε μια επόμενη. Για να το κάνετε αυτό εννοείται ότι θα βασίζεστε στα στοιχεία που συγκεντρώνετε αλλά στο παιχνίδι θα τα πάτε καλύτερα αν εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτό σας. Η συλλογή των αντικειμένων και των στοιχείων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της πλοκής του παχνιδιού που συναρπάζει. Από τα πτώματα μέχρι τις ντουλάπες σε κάποιο δωμάτιο, όλοι και όλα κρύβουν κάτι. Άρα, όχι μόνο δεν ξέρετε, αλλά ούτε φαντάζεστε τι μπορεί να βρείτε ή πόσο σημαντικά είναι τα στοιχεία που κάθε φορά θα πρέπει να περιεργάζεστε. Ή αν όντως έχετε στην κατοχή σας όλα όσα απαιτούνται για να προχωρήσετε. Το άλλο όμορφο χαρακτηριστικό του είναι το απόλυτο δέσιμο της μουσικής και της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού, που δημιουργεί ένα (σχεδόν κινηματογραφικό) νουάρ μυστήριο το οποίο καλείστε να λύσετε. Ειδικά ο τρόπος που η μουσική αλλάζει όταν πλησιάζετε κοντά σε στοιχεία ή μέρη (τα οποία είναι σημαντικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού) είναι ιδιοφυής.

Από τα πτώματα μέχρι τις ντουλάπες σε κάποιο δωμάτιο, όλοι και όλα κρύβουν κάτι. Άρα, όχι μόνο δεν ξέρετε, αλλά ούτε φαντάζεστε τι μπορεί να βρείτε όσο ψάχνετε.

L.A. Noire: Το εξαιρετικό παιχνίδι εποχής γίνεται ακόμα πιο πλούσιο Facebook Twitter
Το L.A. Noire είναι γεμάτο εκπλήξεις, πολύ δράση, μυστηριώδεις σκηνές εγκλημάτων και πολυτίμα στοιχεία που πρέπει να συλλέξετε σε κάθε σας βήμα.

Το νέο και εμπλουτισμένο, με πρόσθετο υλικό, gameplay του L.A. Noire διαθέτει μια σειρά από τεχνικές βελτιώσεις γραφικών για ακόμη πιο ρεαλιστική απεικόνιση του Λος Άντζελες. Περιλαμβάνει το πλήρες αρχικό παιχνίδι και όλο το πρόσθετο περιεχόμενο λήψης καθώς και νέα συλλεκτικά είδη ή κοστούμια ντετέκτιβ για ξεκλείδωμα, που το κάθε ένα έχει μοναδικές "ειδικές" ικανότητες. H εταιρεία πίσω από τον τίτλο, η Rockstar Games, κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το remaster του παιχνιδιού. Το L.A. Noire έρχεται στο PS4, στο Xbox και στο Nintendo Switch. Φυσικά, το Switch δεν μπορεί να αποδώσει την 4K ανάλυση, αλλά οι άλλες δύο μηχανές θα τη χειριστούν εύκολα. Σημαντική είναι η απουσία του PC Version αν και στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε υπολογιστή είναι στο VR περιβάλλον του HTC Vive (αλλά και πάλι μόνο κάποια επιλεγμένα κεφάλαια). Το L.A. Noire: The Complete Edition κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου.

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM