Νέο street food στο κέντρο

Νέο street food στο κέντρο Facebook Twitter
Ο χώρος μικρός, καλόγουστα στημένος, με χαρούμενες αποχρώσεις, εξωτικές διακοσμητικές πινελιές και ανοιχτή κουζίνα.
0

Το Etnico είναι ολόφρεσκος χώρος στο κέντρο της πόλης που σε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις γεύσεις του street food. Η έμπειρη ομάδα των εστιατορίων Altamira έχει αναλάβει το ταξίδι αυτό της γεύσης με καλής ποιότητας πρώτες ύλες, προσφέροντας πιάτα από την Ινδία, την Αραβία και το Μεξικό. Ο χώρος μικρός, καλόγουστα στημένος, με χαρούμενες αποχρώσεις, εξωτικές διακοσμητικές πινελιές και ανοιχτή κουζίνα. Ψηλά ξύλινα τραπέζια και πάγκοι στο πεζοδρόμιο συγκεντρώνουν τις νεανικές παρέες. Ένας μαυροπίνακας σε βάζει στο παιχνίδι των γεύσεων.

Νέο street food στο κέντρο Facebook Twitter

Δοκιμάσαμε μεξικάνικα nachos sabroso (€4,50), που είναι καλαμποκένια τσιπς με τσένταρ σος, κιμά πικάντικο, πατέ ελιάς, γουακαμόλε και sour cream. Νόστιμο τσιμπολόγημα για αρχή, που ταιριάζει με μια κλασική δροσερή μαργαρίτα λεμόνι (€3,50). Ακολούθησαν τα γευστικά ινδικά πιτάκια samosas με γέμιση λαχανικών και μπαχαρικών (€3,30), που συνοδεύονται με γλυκόξινο τσάτνεϊ. Ένα πέρασμα από Αραβία επιβάλλεται με φαλάφελ, αραβική πίτα που αγκαλιάζει σφιχτά ρεβιθοκεφτέδες, μαρούλι, αγγούρι, μπαμπαγκανούζ, ταρατόρ και μελιτζάνες με τζίντζερ (€3,50). Για τους δυνατούς παίχτες, το Burrito Chilli Con Carne (€4) έρχεται καυτερό και ο πληθωρικός συνδυασμός από φασόλια, κιμά, κρέμα γιαουρτιού, ρύζι και γουακαμόλε μέσα σε τορτίγια αποδεικνύεται νόστιμος και χορταστικός. Η φιλοσοφία του Etnico είναι να προσφέρει street food με φρεσκοκομμένα λαχανικά αλλά και φρέσκα κρεατικά. Οι φυσικοί χυμοί φρούτων και λαχανικών είναι φρεσκοστυμμένοι για να διατηρούν αναλλοίωτη τη θρεπτική αξία τους. Προσιτές γεύσεις του κόσμου, απλά και γρήγορα.

Νέο street food στο κέντρο Facebook Twitter
Mια κλασική δροσερή μαργαρίτα λεμόνι...

☛ Etnico, Κολοκοτρώνη 22 & Χαβρίου, 211 4113880

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kissa Athens: Μια γιαπωνέζικη παμπ στο Κολωνάκι

Γεύση / Kissa Athens: Μια γιαπωνέζικη παμπ στο Κολωνάκι

O Θάνος Στασινός φτιάχνει πιάτα που πατούν σε ιαπωνικές τεχνικές, αλλά έχουν πιο ελεύθερη προσέγγιση και σίγουρα προσιτές τιμές. Kαι στην Ιαπωνία πάντως την ίδια αποστολή έχουν οι παμπ όπως στον υπόλοιπο κόσμο. Χαλαρά, με φαγητό και ποτό. To ίδιο και αυτή η νέα άφιξη.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τα αχνιστά ράμεν είναι η πιο hot τάση στο φαγητό

Γεύση / Η Αθήνα το 'χει και με το Ράμεν. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα

Το εμβληματικό πιάτο της ιαπωνικής κουζίνας, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Αθήνα. Από αυθεντικά ramen bars μέχρι πιο δημιουργικές εκδοχές, αυτά είναι τα μαγαζιά όπου θα βρεις μερικά από τα πιο νόστιμα bowls της πόλης.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Γαλλικές ετικέτες κρασιού: Θα τις καταλάβουμε ποτέ;

Το κρασί με απλά λόγια / Γαλλικές ετικέτες κρασιού: Θα τις καταλάβουμε ποτέ;

Οι γαλλικές ετικέτες κρασιού μοιάζουν συχνά με γρίφο: περιοχές αντί για ποικιλίες, όροι, φράσεις και ονόματα που δύσκολα προφέρονται. Στο νέο επεισόδιο του podcast «Το κρασί με απλά λόγια» προσπαθούμε να τις αποκωδικοποιήσουμε.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ