«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ζούμε σε μία εποχή που θέλουμε να γνωρίζουμε πως τα αγαθά που καταναλώνουμε είναι αγνά. Κι αν υπάρχει ένα αγαθό που θεωρείται το πιο αγνό όλων, αυτό είναι το νερό. Η φρεσκάδα και η δροσερή του γεύση είναι δύο ιδιότητες που επιθυμούμε να έχει το νερό που επιλέγουμε - και ειδικότερα το φυσικό μεταλλικό νερό.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλές φυσικές πηγές - οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Συγκεκριμένα, στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 300 πηγές νερού - και από εκεί προέρχεται και το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα», το οποίο ξεκινά ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής- από τις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, συνεχίζει την πορεία του υπογείως, περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450 μέτρων, όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Αυτό που κάνει το νερό «Κωστηλάτα» να ξεχωρίζει, είναι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Καθώς δεν επιδέχεται καμία διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας, το νερό αποκτά με τρόπο αργό και σίγουρο την ιδανική χημική ισορροπία σε μέταλλα και pH και ταυτόχρονα μας χαρίζει την αξεπέραστα απαλή και δροσερή του γεύση. Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητά του τόσο σε νάτριο (Na+: 1,1 mg/l) όσο και σε μαγνήσιο (Mg++: 2,0 mg/l), το καθιστά κατάλληλο σε ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη σκληρότητα του νερού, είναι παράμετρος ποιότητάς του που σχετίζεται με την περιεκτικότητα αυτού σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» είναι το νερό με την χαμηλότερη ολική σκληρότητα, γεγονός που αποδεικνύει περεταίρω την ποιότητά του, κατατάσσοντάς το σε ένα από τα πιο ολιγομεταλλικά νερά στην Ευρώπη.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Με βάση όλα τα παραπάνω, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» έλαβε ακόμα μία διάκριση που το καθιστά στην κορυφή της λίστας στις προτιμήσεις τόσο της αγοράς, όσο και των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, έλαβε για 7η συνεχόμενη χρόνια την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi - International Taste & Quality Institute).

H νέα αυτή διάκριση με το Diamond Taste Award 2021 απονέμεται σε προϊόντα που έχουν βραβευτεί με 3 αστέρια για 7 φορές σε μια περίοδο 10 ετών. Έτσι λοιπόν, κατατάσσει το προϊόν ως κορυφαία ποιότητα τόσο σε διεθνές επίπεδο και δικαιώνει για μια ακόμη χρονιά τους στόχους της εταιρείας. Η κριτική επιτροπή του Taste Institute απαρτίζεται από καταξιωμένους σεφ και σομελιέ και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας έχουν συντελέσει στο να γίνει το Superior Taste Award η πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση σε όλο τον κόσμο, 100% επικεντρωμένη στην γεύση.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Για μία ακόμη χρονιά, λοιπόν, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» αποδεικνύει την ποιότητά του σε κάθε τομέα. Όχι μόνο από μία ακόμη σημαντική διάκρισή του, αλλά και από την ποιοτική του προέλευση, δροσερή γεύση και ξεχωριστή φρεσκάδα, που κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, μέσα στους επόμενους μήνες, η εταιρία αλλάζει όλες τις συσκευασίες με νέες, οι οποίες θα αποτελούνται από αυτοδιασπώμενο r-pet, ένα 100% ανακυκλώσιμο προϊόν και πολύ σημαντικό σύμμαχο στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ