«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ζούμε σε μία εποχή που θέλουμε να γνωρίζουμε πως τα αγαθά που καταναλώνουμε είναι αγνά. Κι αν υπάρχει ένα αγαθό που θεωρείται το πιο αγνό όλων, αυτό είναι το νερό. Η φρεσκάδα και η δροσερή του γεύση είναι δύο ιδιότητες που επιθυμούμε να έχει το νερό που επιλέγουμε - και ειδικότερα το φυσικό μεταλλικό νερό.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλές φυσικές πηγές - οι πηγές Κωστηλάτας βρίσκονται σε ένα από τα επιβλητικότερα ορεινά συμπλέγματα των Αθαμανικών Ορέων, που θεωρούνται από τις πιο άγριες κορυφογραμμές της Πίνδου. Συγκεκριμένα, στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 300 πηγές νερού - και από εκεί προέρχεται και το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα», το οποίο ξεκινά ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής- από τις κορυφές των Αθαμανικών Ορέων, συνεχίζει την πορεία του υπογείως, περνώντας μέσα από τα βραχώδη φίλτρα της φύσης, αναβλύζει στην πηγή του σε υψόμετρο 1.450 μέτρων, όπου και γίνεται η εμφιάλωσή του σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Αυτό που κάνει το νερό «Κωστηλάτα» να ξεχωρίζει, είναι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Καθώς δεν επιδέχεται καμία διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας, το νερό αποκτά με τρόπο αργό και σίγουρο την ιδανική χημική ισορροπία σε μέταλλα και pH και ταυτόχρονα μας χαρίζει την αξεπέραστα απαλή και δροσερή του γεύση. Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητά του τόσο σε νάτριο (Na+: 1,1 mg/l) όσο και σε μαγνήσιο (Mg++: 2,0 mg/l), το καθιστά κατάλληλο σε ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη σκληρότητα του νερού, είναι παράμετρος ποιότητάς του που σχετίζεται με την περιεκτικότητα αυτού σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» είναι το νερό με την χαμηλότερη ολική σκληρότητα, γεγονός που αποδεικνύει περεταίρω την ποιότητά του, κατατάσσοντάς το σε ένα από τα πιο ολιγομεταλλικά νερά στην Ευρώπη.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Με βάση όλα τα παραπάνω, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» έλαβε ακόμα μία διάκριση που το καθιστά στην κορυφή της λίστας στις προτιμήσεις τόσο της αγοράς, όσο και των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, έλαβε για 7η συνεχόμενη χρόνια την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi - International Taste & Quality Institute).

H νέα αυτή διάκριση με το Diamond Taste Award 2021 απονέμεται σε προϊόντα που έχουν βραβευτεί με 3 αστέρια για 7 φορές σε μια περίοδο 10 ετών. Έτσι λοιπόν, κατατάσσει το προϊόν ως κορυφαία ποιότητα τόσο σε διεθνές επίπεδο και δικαιώνει για μια ακόμη χρονιά τους στόχους της εταιρείας. Η κριτική επιτροπή του Taste Institute απαρτίζεται από καταξιωμένους σεφ και σομελιέ και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας έχουν συντελέσει στο να γίνει το Superior Taste Award η πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση σε όλο τον κόσμο, 100% επικεντρωμένη στην γεύση.

«Κωστηλάτα»: Ένα φυσικό μεταλλικό νερό με διακεκριμένη γεύση και ποιότητα Facebook Twitter

Για μία ακόμη χρονιά, λοιπόν, το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτα» αποδεικνύει την ποιότητά του σε κάθε τομέα. Όχι μόνο από μία ακόμη σημαντική διάκρισή του, αλλά και από την ποιοτική του προέλευση, δροσερή γεύση και ξεχωριστή φρεσκάδα, που κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, μέσα στους επόμενους μήνες, η εταιρία αλλάζει όλες τις συσκευασίες με νέες, οι οποίες θα αποτελούνται από αυτοδιασπώμενο r-pet, ένα 100% ανακυκλώσιμο προϊόν και πολύ σημαντικό σύμμαχο στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ