ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO
0

Cupola trattoria

Ένα γευστικό ταξίδι που θα κάνεις από το σπίτι σου.

Μπορεί το ταξίδι που ονειρευόσουν στην Ιταλία να μένει για λίγο ακόμα στα σχέδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις ένα μέρος της ιταλικής κουλτούρας, που δεν είναι άλλο από την κουζίνα της.

Το αγαπημένο Cupola, που σύστησε στην Αθήνα την έννοια της ναπολιτάνικης πίτσας, έρχεται στον χώρο σου και φέρνει μαζί του τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που λάτρεψες, και μάλιστα σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες από ζαχαροκάλαμο, αποδεικνύοντας πως, όταν η υψηλή ποιότητα είναι μέρος της φιλοσοφίας, η προστασία του περιβάλλοντος γίνεται προτεραιότητα.

Ανάμεσα στις επιλογές που θα βρεις αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του Wolt μπορείς να επιλέξεις μία από τις περίφημες πίτσες με το ζυμάρι που ωριμάζει για 72 ώρες, προσφέροντας μια πολύ λεπτή ζύμη που διατηρεί την απαραίτητη υγρασία. Η Margherita Bufala παραμένει must επιλογή, ενώ πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την Pancetta e Brocoletti με ανθούς μπρόκολου και πανσέτα. Τα κανελόνια στην πιο αυθεντική τους εκδοχή, με καπνιστή mozzarella di bufala, θα σε ενθουσιάσουν, ενώ η Bucatini Carbonara είναι ένα πιάτο που θα σε ταξιδέψει στην ιταλική καθημερινή γαστρονομία.

Όλες οι συνταγές παρασκευάζονται με εκλεκτά αυθεντικά ιταλικά υλικά (ξέχνα το «τύπου Ιταλίας»), από τα τυριά και τα αλλαντικά μέχρι τη σάλτσα ντομάτας San Marzano. Εκτός από καθημερινή απόλαυση, το Cupola αναλαμβάνει να δώσει γεύση και σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση, προσφέροντας, μαζί με τα πιάτα, επιλογές οίνων ή κοκτέιλ aperitivi που θα συμπληρώσουν το γαστρονομικό σου ταξίδι. Ένα ταξίδι στην Ιταλία που θα κάνεις από τον χώρο σου κάθε φορά που αναζητάς μια συναρπαστική γεύση να σου θυμίσει την έννοια της απόλαυσης.

Ευφορίωνος 13, Παγκράτι, 211 4117444, www.cupola.gr, FB: cupolatrattoria, Instagram: cupola_trattoria, Delivery αποκλειστικά μέσω Wolt.

Mario & Luigi

Τhe Eatalians

Σε σερβίρει στον χώρο σου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Το Mario & Luigi, γνωστό ως «The Eatalians», είναι από μόνο του μια πρόταση γεύσης που φέρνει τη γαστρονομία της Ιταλίας στα νότια προάστια. Με ξεχωριστές επιλογές από τη Νάπολη μέχρι το Μιλάνο, ο σεφ Νίκος Σωτηρόπουλος εμπνεύστηκε το μενού, συνδυάζοντας τα ιστορικά ιταλικά μονοπάτια με μοντέρνες νότες. Με τον παραδοσιακό ναπολιτάνικο ξυλόφουρνο να δεσπόζει στον χώρο, οι ανεπανάληπτες μυρωδιές σε προϊδεάζουν για το μαγευτικό ταξίδι γεύσεων που θα ακολουθήσει!

Σε ένα αυθεντικό ιταλικό γεύμα όλα αρχίζουν με τα antipasti! Μust-try επιλογή αποτελεί το Suppli al Ragu! Συνέχεια στη γευστική πανδαισία δίνει η γνωριμία σου με τις Ιταλίδες πριγκίπισσες σε ένα μοναδικό δείπνο, ξεκινώντας από την Gustina με κρέμα τρούφας, χωρίς να παραβλέψεις την αρωματική Beatrice με ραγού μοσχάρι! Αν θες στα πιάτα σου μια γευστική θαλπωρή, στην κατηγορία των ζυμαρικών προτείνουμε το Chiara Papardelle αλλά και το Gabriella Gnocchi Ricotta, απευθείας από την Ιταλία στην καρδιά σου! Και... όταν η ίδια ομάδα του Mario & Luigi σού προσφέρει τη γεύση και την τέχνη της στο σπίτι σου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικό!


Αν, πάλι, στην αναζήτησή σου η πυξίδα σου σε οδηγήσει στην Ηλιούπολη για #ΤakeΑway, το Eatalians σού κλείνει το μάτι με το μότο «take it cheesy»!

Ελ. Βενιζέλου 190, Ηλιούπολη, 210 9957953, www.eatalians.gr, Facebook: marioandluigieatalians, Instagram: mario_luigi_eatalians

Ovio

O Πάνος Ιωαννίδης δημιουργεί γεύσεις που θα σε βγάλουν από τη μονοτονία.

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Οι μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του Pranzo by Ovio, που δημιούργησε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, σε περιμένουν στο ίδιο σημείο, μόλις οι βόλτες, οι αγκαλιές και τα φιλιά επιστρέψουν στη ζωή μας. Μέχρι τότε, η κουζίνα του αγαπημένου food spot που μας σύστησε ο κριτής του «MasterChef» ετοιμάζει καθημερινά casual προτάσεις οι οποίες έρχονται στον χώρο σου για να σε βγάλουν από τη γευστική μονοτονία.

Οι πίτσες του Pranzo ξυπνούν τις αισθήσεις με τον συνδυασμό των υλικών τους και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις όλες. Από τη λιτή Asparagi μέχρι την εξαιρετική Carbonara Zaferano με πανσέτα και σαφράν και από τη Salciccia Lahmacun με μυρωδικά μέχρι τη Marinara, ό,τι κι αν επιλέξεις θα σε κάνει να νιώσεις πως γνωρίζεις την κατηγορία «πίτσα» μέσα από μια νέα οπτική. Στη λογική του μοιράσματος θα βρεις τις Polpette, μια ιταλική εκδοχή για κεφτεδάκια που συνοδεύονται από πουρέ πατάτας, αλλά και τα Arancini, τηγανητές κροκέτες από ριζότο με trifolata μανιταριών.

Στα must του μενού, που έχει την ονομασία «Pranzo, a project by Ovio», μπορείς να απολαύσεις μοναδικές σούπες που θα ζεστάνουν τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Προτάσεις όπως η zuppa di porro –βελουτέ πράσου και πατάτας και φρέσκο baby σπανάκι, πανσέτα και chives– ή η βελουτέ ψαρόσουπα με φιλέτο λαβράκι και λάδι από chorizo εναλλάσσονται με άλλες συνταγές, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα κάτι διαφορετικό.

Η ιταλική κουζίνα «πειράζεται» ελαφρώς, χρησιμοποιώντας εκλεκτά υλικά από Ιταλία και Ελλάδα σε συνδυασμούς που επαναφέρουν την απόλαυση της γαστρονομίας. Κι αυτήν τη φορά η απόλαυση σε βρίσκει στον χώρο σου, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν θα σε κρατήσει μακριά από την αυθεντική γεύση.

Απόλλωνος 4, Σύνταγμα, 211 4115755, www.ovio.gr, Facebook: Ovio Athens, Instagram: ovioathens, Delivery αποκλειστικά μέσω Wolt και efood.

Mo's Kitchen Bar

Γεύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας με έμπνευση από Ιταλία.

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του Γυροπιτούλη, οι δημιουργοί του γνωστού πλέον ψητοπωλείου διέκριναν την ανάγκη για μια νέα πρόταση, με ιταλικές επιρροές και γεύσεις. Τον Οκτώβριο του 2019 άνοιξε τις πόρτες του το Mo's Kitchen Bar, που ήρθε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού, προσφέροντας φρέσκια πίτσα, ψημένη σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, ορεκτικά και σαλάτες που καλύπτουν όλο το φάσμα των γεύσεων.

Εκτός από τις μοναδικές συνταγές, το Mo's Kitchen ξεχώρισε και για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, τις πληθωρικές ποσότητες και τις προσιτές τιμές σε έναν ζεστό χώρο που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού. Αυτή η αίσθηση οφείλεται στη δουλειά του αρχιτεκτονικού γραφείου Kostas Chadios Αrchitects, το οποίο σχεδίασε ένα μικρό διαμάντι για την περιοχή.

Στην οδό Τηλεφάνους 13, εκτός από τις ιταλικές γεύσεις, μπορεί κάποιος να δοκιμάσει απολαυστικό καφέ, κρέπες και βάφλες, καθώς και ένα πλούσιο brunch menu για κάθε στιγμή της ημέρας. Στο μενού, που επιμελείται ο executive chef Μάριος Ντούρος και η ομάδα του, μπορείς να βρεις προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, γεμίζοντας με γεύση την καθημερινότητα. Το Mo's Kitchen φέρνει στον χώρο σου όλες τις εξαιρετικές γεύσεις του με διανομή ή προσφέροντας με take-away ό,τι επιλέξεις, τηρώντας στο μέγιστο τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Τηλεφάνους 13, Κολωνός, 210 5120242, Facebook: Mo's Kitchen, Instagram: mos_kitchen_kolonos

One

Ιtalian comfort food

Ιταλικές γεύσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, υπάρχει όμως ένας καλός λόγος που μπορεί να κάνει τις ιταλικές γεύσεις κομμάτι της καθημερινότητας, και μάλιστα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το One είναι το italian comfort food spot που θα σου θυμίσει τη φροντίδα της σπιτικής κουζίνας μέσα από προτάσεις όπου πρωταγωνιστούν τα αγνά υλικά και η ιταλική κουζίνα.

Ανάμεσα στις επιλογές του μενού θα βρεις αρωματικό καφέ και εξαιρετικές προτάσεις πρωινού ή brunch που σε συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας. Τα χειροποίητα καλτσόνε, τα κλασικά pizzetti αλλά και τα παραδοσιακά πανίνι συνδυάζονται με φρέσκους χυμούς και ροφήματα, ενώ στον κατάλογο θα βρεις και combo σε μοναδικές προσφορές που θα αλλάξουν την πρωινή σου γευστική συνήθεια.

Οι πίτσες του One, όλες χειροποίητες με συνδυασμούς εκλεκτών υλικών, θα σε κάνουν φανατικό. Από την κλασική Margherita μέχρι την Bolognese, ό,τι κι αν δοκιμάσεις θα νιώσεις την αξία των καλών πρώτων υλών και των χειροποίητων παρασκευών. Για συγκεκριμένους κωδικούς μπορείς να απολαύσεις την προσφορά 1+1 δώρο που ισχύει κάθε Δευτέρα ή να επιλέξεις όποια πίτσα θέλεις με έκπτωση 20% για κάθε παραγγελία take-away.

Στις γλυκές επιλογές, must είναι η πίτσα με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο, που θα κλείσει το γεύμα σου έτσι όπως του αξίζει. All-day ιταλική απόλαυση που απευθύνεται σε όλους, δημιουργώντας τη γευστική παράδοση Νο 1.

Σαρανταπόρου 1, Χολαργός, 211 4024319, Facebook: 1one, Instagram: 1one_italianfood

Monzu

Cucina - Spritzeria

Βιωματική κουζίνα που επανασυστήνει την ιταλική παράδοση.

Ιταλική κουζίνα στο σπίτι σου Facebook Twitter
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

H λέξη «Monzù» από μόνη της σε καλεί να την ανακαλύψεις. Όταν διαπιστώσεις πως αναφέρεται στους Ιταλούς επαγγελματίες σεφ που εκπαιδεύτηκαν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του δέκατου όγδοου και του δέκατου ένατου αιώνα και καθόρισαν αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως ιταλική παραδοσιακή γεύση, έχεις ήδη μια εικόνα για την εμπειρία που σε περιμένει στο casual fine dining Monzù.

Ένας ιδιαίτερος χώρος, που πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του σε ένα διατηρητέο αρχοντικό της Κηφισιάς του δέκατου ένατου αιώνα, παρουσιάζει τη φιλοσοφία της βιωματικής κουζίνας μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του ταλαντούχου Έλληνα σεφ Γιάννη Λιόκα (Stories Urban Bistronomy, Hide & Seek).

Στο μενού, που περιλαμβάνει περίπου είκοσι πιάτα, τα υλικά, μέσα από ιδιαίτερες τεχνικές, μετουσιώνουν τις αναμνήσεις σε συνταγές που έχουν μια ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία. Starters, πίτσες, ριζότι και κυρίως πιάτα προσεγγίζουν την ιταλική παραδοσιακή κουζίνα, παραλλάσσοντας, πειράζοντας και επανασυστήνοντας κλασικές γεύσεις, πάντα με βάση τα εκλεκτά υλικά, τα φρέσκα ζυμαρικά και το χειροποίητο ζυμάρι.

Και μέχρι να μπορείς να απολαύσεις και πάλι τις μοναδικές προτάσεις του Monzù στον ζεστό χώρο ή στον κατάφυτο κήπο του 317Β στη λεωφόρο Κηφισίας, αυτές έρχονται στον χώρο σου με delivery ή take-away, για να σου προσφέρουν την απόλαυση της ιταλικής γαστρονομίας.

Στο μενού θα βρεις μια σειρά από κλασικές πίτσες στην πιο elegant εκδοχή τους, pasta και ριζότι, αλλά και κυρίως πιάτα που θα σε εκπλήξουν με τη γευστική τους προσωπικότητα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την Agnolotti del plin carbonara, τα Linguine Gamberi και τα χοιρινά μάγουλα. Γεύσεις που δανείζονται στοιχεία από τη Mama Italia, χωρίς να εγκλωβίζονται λεπτό σε γεωγραφικά και γαστρονομικά στερεότυπα.

Λεωφ. Κηφισίας 317B, Κηφισιά, 210 6200495, Facebook: MonzuKifisia, Instagram: monzu_kifisia, www.monzu.gr, Delivery: Τρ.-Παρ. 17:00-23:00, Σάβ.-Κυρ. 13:30-23:00

Γεύση
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Ο εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ
Τα παραδοσιακά παριανά γλυκά του Πάσχα

Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της Πάρου

Τρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Γεύση / Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Εστιατόρια στη Βρετανία εμπλουτίζουν τις λίστες τους με ελληνικές ποικιλίες, κάβες και σούπερ μάρκετ τα βάζουν στα ράφια τους. Γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες 44 οινοποιεία που έπιασαν αυτή την τάση άνοιξαν και παρουσίασαν τα κρασιά τους στο Λονδίνο - και όλο αυτό είχε επιτυχία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ