Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σεφ του κοινού - τηλεοπτικά και μη. Ως γνώστης, μέντορας, master της γεύσης, αλλά και ως φίλος που θα έβγαινε κανείς για μία παγωμένη μπύρα, ο σεφ πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό σποτ της ανανεωμένης ΒΕΡΓΙΝΑ, ως «από μηχανής θεός».

Άλλωστε, οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αυθεντικός και οικείος, εκτιμά και αναδεικνύει τις καλές πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως η ΒΕΡΓΙΝΑ τόσα χρόνια με συνέπεια και κυρίως με αγάπη για καλή μπύρα, ξεχωρίζει, χάρη στην εκλεκτή Βύνη Θράκης, στην τεχνογνωσία και στο μεράκι που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της.

 

Αυθεντικά απολαυστικός, ο «θείος Λεωνίδας» (όπως πολλοί των φωνάζουν) καταφθάνει σε ένα χωριό στην αναζήτηση συνεργείου - εκεί ανακαλύπτει πως το χωριό ετοιμάζει γιορτή και μάλιστα έχει ανάγκη από μάγειρα. Λίγες ώρες αργότερα, βρίσκεται να στήνει πιάτα και στο τέλος να απολαμβάνει παγωμένη ΒΕΡΓΙΝΑ με όλο το χωριό.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό Facebook Twitter

Σε αυτήν την ατμόσφαιρα παρουσιάζεται η ΒΕΡΓΙΝΑ με νέα εικόνα, λογότυπο και συσκευασίες αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα καθώς και τον premium χαρακτήρα του brand.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό Facebook Twitter

Η νέα ετικέτα που σχεδίασε και επιμελήθηκε η k2design διαφοροποιεί ξεκάθαρα τους premium τύπους μπύρας και ενισχύει στοιχεία ενιαίας εταιρικής ταυτότητας για τους έξι διαφορετικούς κωδικούς της ΒΕΡΓΙΝΑ. Το νέο λογότυπο γίνεται κεντρικό σημείο στην οργάνωση της ετικέτας, με σύγχρονη, μίνιμαλ και ταυτόχρονα στιβαρή γραφή. Εμβληματική η απεικόνιση του λιονταριού που αποκτά τον χαρακτήρα «θυρεού», όπως αξίζει σε μία μπύρα που συνεχίζει την αρχαία παράδοση στη ζυθοποιία στην Ελλάδα.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό Facebook Twitter

Κυρίαρχη στη νέα εταιρική ταυτότητα, είναι η αναφορά στη Βύνη Θράκης. Πρόκειται για την πρώτη ύλη που αποτελεί την «ψυχή» της μπύρας, και ειδικά στη ΒΕΡΓΙΝΑ, βρίσκει την πιο ποιοτική έκφρασή της, χάρη και στο μεράκι και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της. Έτσι, οι παραδοσιακές αξίες της ζυθοποίησης, η προέλευση και ο craft χαρακτήρας της ΒΕΡΓΙΝΑ συνδυάζονται με δυναμικά εικαστικά στοιχεία στις νέες συσκευασίες, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην εικόνα της.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ανανεώνεται: Tο πρώτο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι στον «αέρα» και είναι αυθεντικά απολαυστικό Facebook Twitter
Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ωδή στην pure σεβεντίλα: Ένα σπίτι που μοιάζει με μικροοργανισμό.

Γεύση / Ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο που αποθεώνει τα απίθανα '70s

Το σπίτι του Γιώργου Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟΖΟΝ, στο Παλαιό Φάληρο ‒σχεδιασμένο από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη‒ μοιάζει με χρονοκάψουλα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’70.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Το κρασί με απλά λόγια / Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης ταξιδεύουν στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς, με οδηγό τον οινοποιό Ευρυβιάδη Σκλάβο. Μαθαίνουμε για τις γνωστές, αλλά και τις πιο σπάνιες ποικιλίες του νησιού, καθώς και για τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία του.
THE LIFO TEAM
Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ