Αφιερώματα

SΤΕVE JOBS!

SΤΕVE JOBS!

Stay hungry, stay foolish!
27 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
«Μείνετε αχόρταγοι, μείνετε τρελαμένοι!»: Η φιλοσοφία του Στιβ Τζομπς σε 4 λέξεις

Πρόσωπα / «Μείνετε αχόρταγοι, μείνετε τρελαμένοι!»: Η φιλοσοφία του Στιβ Τζομπς σε 4 λέξεις

Πρέπει να βρεις τι και ποιος σου αρέσει: Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία- μάθημα ζωής στους απόφοιτους του Στάνφορντ του ανθρώπου που πεθαίνει σαν σήμερα το 2011, αφού προηγουμένως καταφέρει μία από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της τεχνολογίας

Διάφορα / Φωτορεπορτάζ: Λονδίνο, Covent Garden. 6/10, πρωί.

Την επομένη του θανάτου του Στιβ Τζομπς, ο Γιώργος Κοκονίδης πήρε τη φωτογραφική του και πήγε στο περίφημο showroom της Apple στο Covent Garden. Ο καιρός (μετά απ' τις εξωφρενικές Λονδρέζικες ζέστες) ήταν μουντός και γκρίζος. Οι υπάλληλοι περιφέρονταν αμήχανοι και μουδιασμένοι, οι πελάτες έψαχναν στα iPad και στα MacBooks πληροφορίες για τον Τζομπς, τουρίστες αλλά και φανς άφηναν λουλούδια στην είσοδο κάτω από μια φωτογραφία του. Μια σχολική τάξη έφτιαξε ένα πόστερ, άλλοι έφεραν μήλα, μερικά μισοφαγωμένα. Μέσα στο χώρο της Apple τα μηχανήματα συνέχιζαν να λειτουργούν.
Steve Jobs WEEKEND

Διάφορα / "Θα συναντηθούμε εκεί που δεν θα υπάρχει σκοτάδι".

Ο designer Χάρης Τσέβης που δημιούργησε τα πιο γνωστά ψηφιακά "μωσαϊκά" πορτραίτα του Steve Jobs για λογαριασμό των μεγαλύτερων ειδησεογραφιkών μέσων και πρακτορείων του κόσμου, γράφει για τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε.
Steve Jobs WEEKEND

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ