Νόστιμες συνταγές για το κεφάλι (τυρί) του Steve Jobs

Facebook Twitter
0

...και για μια ανάλαφρη νότα στο σαββατοκύριακο. 

Ο Steve Jobs υπήρξε μεγάλη έμπνευσης για δημιουργικούς ανθρώπους όλων των ειδών και ασχολιών ανά τον κόσμο. Μερικοί ίσως πήγαν την ανάγκη τους να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το έργο του λίγο παραπέρα από τα κοινώς αποδεκτά όρια του καλού γούστου.

Ιδού, το κεφάλι του Steve Jobs μέσα σε κατσαρόλα, γαρνιρισμένο με ντομάτες, jalapenos, ελιές θρούμπες και nachos, σαν ένας άλλος μοντέρνος Ιωάννης Πρόδρομος.

Ο ιδιόρρυθμος φαν της Apple και wannabe Σαλώμη, Ken, σμίλεψε με τα εργαλειάκια του ένα ανατριχιαστικά αληθοφανές κεφάλι Steve Jobs από ένα κανονικό κεφάλι τυριού μοτσαρέλα, προσθέτωντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά και πιπέρι (για μούσια και μαλλιά) για μια πινελιά αυθεντικότητας. 

Το άρθρο στο site TheCooksDen περιέχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να δημιουργήσετε κι εσείς αγαπητές τηλεθεάτριες που βλέπετε από το σπίτι το δικό σας κεφάλι του Steve Jobs, αλλά δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζει απροκάλυπτα και με νόστιμες και πρακτικές προτάσεις για να μαγειρέψετε το κεφάλι του Steve Jobs σε ποικιλία ευφάνταστων και προσβλητικών συνταγών. 

iMac-ακρόνια με τυρί, iPad Thai, πιατέλα με φρούτα (apples, duh) και τυρια. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πηγαίνει το τυρί με την παραδοσιακή αμερικάνικη apple-pie, τον έβλεπα τον Steve φύλλο και φτερό.

Καλό σου ταξίδι Steve, αλαφρύ να είναι το nachos που σε σκεπάζει.

0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ