...και για μια ανάλαφρη νότα στο σαββατοκύριακο. 

 

Ο Steve Jobs υπήρξε μεγάλη έμπνευσης για δημιουργικούς ανθρώπους όλων των ειδών και ασχολιών ανά τον κόσμο. Μερικοί ίσως πήγαν την ανάγκη τους να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το έργο του λίγο παραπέρα από τα κοινώς αποδεκτά όρια του καλού γούστου.

 

Ιδού, το κεφάλι του Steve Jobs μέσα σε κατσαρόλα, γαρνιρισμένο με ντομάτες, jalapenos, ελιές θρούμπες και nachos, σαν ένας άλλος μοντέρνος Ιωάννης Πρόδρομος.

 

 

Ο ιδιόρρυθμος φαν της Apple και wannabe Σαλώμη, Ken, σμίλεψε με τα εργαλειάκια του ένα ανατριχιαστικά αληθοφανές κεφάλι Steve Jobs από ένα κανονικό κεφάλι τυριού μοτσαρέλα, προσθέτωντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά και πιπέρι (για μούσια και μαλλιά) για μια πινελιά αυθεντικότητας. 

 

Το άρθρο στο site TheCooksDen περιέχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να δημιουργήσετε κι εσείς αγαπητές τηλεθεάτριες που βλέπετε από το σπίτι το δικό σας κεφάλι του Steve Jobs, αλλά δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζει απροκάλυπτα και με νόστιμες και πρακτικές προτάσεις για να μαγειρέψετε το κεφάλι του Steve Jobs σε ποικιλία ευφάνταστων και προσβλητικών συνταγών. 

 

 

iMac-ακρόνια με τυρί, iPad Thai, πιατέλα με φρούτα (apples, duh) και τυρια. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πηγαίνει το τυρί με την παραδοσιακή αμερικάνικη apple-pie, τον έβλεπα τον Steve φύλλο και φτερό.

 

 

Καλό σου ταξίδι Steve, αλαφρύ να είναι το nachos που σε σκεπάζει.